2015. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Nagyon szép és kellemes a szállás. Finomak voltak az ételek. (bár előre jeleztük,hogy súlyos glutén érzékenységem van,és azt a választ kaptam,hogy ez nem jelent gondot,valójában az ételek nagy része valamilyen formában mégis tartalmazott azt. Egy pincér volt,aki eleve úgy hozta pl a levest,hogy kihagyták belőle a tésztát.
(ami egy nagyon figyelmes gesztus volt)De a reggelinél egy olyan pékárú sem volt,amit fogyaszthattam volna)Ami nem tetszett,hogy az étkezéseknél a svéd asztalnál csak ritkán,hosszú idő után töltötték újra az edényeket. Ha nem elsők között érkezik az ember,akkor hamar elkapkodják az ételt,és elég sokat kellett várni,hogy ez feltűnjön valakinek,és feltöltsék. A másik negatívum az az időjárás volt. (amiről nyilván nem a szállás tehet),de kifogtuk azt a hetet,mikor végig esett az eső. Jó lett volna picit üldögélni a meleg vizes medencében,de a jakuzzi annyira kicsi,hogy kényelmetlen,(és kellemetlen két idegennel)hosszasabb ideig ott lenni. A személyzet kedves,és figyelmes volt. A szobákat rendszeresen takarították. Az ágyak kényelmesek. Összességében jól éreztük magunkat,és biztosan vissza fogunk térni.