2013. december 31.a párjával járt itt 45Mi kora tavasszal jártunk itt,kettesben elszöktünk kicsit a gyerekektől. Remek volt minden a szálloda kicsit a régmúltat idézte,de ez az igazi RETRÓ nekünk kedvünkre volt. A személyzet pedig minden dícséretet megérdemel! Nagyon kedvesek,előzékenyek,gratula. Szerintem megyünk majd a gyerekekkel is.
2013. december 28.gyerekekkel járt itt 45 2013 Karácsonyát töltöttük a panzióban. Egyedül voltunk,mégis minden figyelmet megkaptunk a személyzettől. A szobákban kicsit meleg a közös helységekben kicsit hideg volt,de gondolom ez gazdaságossági okokból volt így. Minden szép volt,a környék csodálatos,és az idő is gyönyörű volt.
Egy negatívumot tudnék megemlíteni,karácsony volt és egy darab picuri karácsonyfa sem volt. . . . . . . Egyébként szívesen visszatérnénk tavasszal!
2013. november 21.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon jól éreztük magunkat,pedig pont abban az ítéletidőben utaztunk március 15,-én. Nagyon szép a szálloda,nagyon kedvesek. Sok a fiatal dolgozó,és valahogy úgy éreztük hogy soha sincsenek útban,de mindig ott voltak ha kellettek. Érezni lehet hogy figyelnek az igényekre,nemcsak hagynak minket pihenni.
Az étterem rendben volt,és a vacsorázó hely,sajnos nem jut eszembe a neve,igazi gyöngyszem!
2013. november 21.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon szép,de legfőképpen barátságos szálláshely. Mi az utolsó utáni pillanatban szóltunk oda hogy mégis egy gyerekkel többen mennénk. Semennyire nem okozott problémát nekik,el sem hittem. ! ! ! Az ágyak egy kicsit nagyon nyikorogtak,de annyira elfáradtunk a városnézésben,fürdőzésben hogy a második este már észre sem vettük szinte.
Amit viszont külön muszáj megemlíteni,ISTENI a konyha! ! ! Remélem hamarosan visszatérhetünk. . . mondjuk tavasszal.