2014. július 16.családjával járt itt 15 Borzalmas, valószínűleg évek óta nem takarítottak a szobában, nyáron 30 fokban is hideg van bent. Számlát nem kaptam, a recepciós hölgy stílusa abszolút nem vendégbarát. Szörnyű napokat töltöttünk ott a családdal (mert persze rögtön ahogy megérkeztünk fizetni kellett), soha többet! ! ! ! Még véletlenül sem úgy néz ki, mint a honlapon a képek!
Szedett, vedett holmik, minden fal más színű, a penész eltakarva faliszőnyeggel. Még az a szerencse, hogy a barlangfürdő a közelben van és ott ki tudtunk picit kapcsolni.
Kastély Villa válasza
Kedves Vendégeink, Leendő Vendégeink!
Minden másnap van takarítva a szürke anyag az fal védő nem penész takaró! Nincsen semilyen penész itt a szállásunkon.
Ezt ki kérjük magunknak.
Valmint mi erőszakoltuk be ide önöket 2 napig , hogy olyan szörnyű itt a szállás ahogyan ön is írja kedves xy vendég akkor szólok, hogy nem megfelelő a szállás és keresünk egy másik szálláshelyet!
!
A kedves nevét sem merte megemlíteni majd az ip cím szerint felkutatjuk mert nem hagyjuk annyiban a valótlan állításokat ! !
Az interneten fent lévő pár hozzászólás igen problémás vendégtől van, akiknek ez a hobbijuk, hogy elmennek, és fesztivál helyszínné alakítanak mindent.
A mi véleményünk hogy XXX vendégből a negatív vélemények elenyészőek.
De az ilyen vendégekre nem is kívánunk semmilyen időt pocsékolni, mi azokra építjük mind a üzleti mind pedig a szakmai koncepciónkat, akik tisztában vannak, hogy hová jönnek, és a befizetett összegért mit kaphatnak. Ezen vendégeink aránya 96-98 %. Illetve amint fel tudjuk deríteni, kik azon személyek akik lejáratják a Kastélyt, azok jogi úton fogjuk érvényesíteni a valóság tartalmát.
Üdvözlettel
Vezetőség.
Tisztelt xy!
A Magánszállásadók Országos Szövetsége által meghirdetett, a magánszálláshelyek államilag elismert minősítését biztosító
„ Nemzeti Tanúsító Védjegy” – pályázatra.
Ahol megkaptuk a 3 koronás besorolást! !
Tehát nem szedett vetett dolgokkkal van építve mert a március hónapban megtörtént a minősítés!
Tehát minőségi minősített szállásról van szó! ! !
Tehát ön nem nállunk volt megszállva!
A fent leírt dolgokat azt máshol tapasztalhatták! !
Ha ön itt volt nálunk akkor miért fogadta el a szálláshelyet,
miért nem távozott nyomban? ?
Mert összekevertek egy másik szálláshellyel! !
Valamint a boltban önök nem előre fizetnek? ?
2014. július 18., Kastély Villa, üzemeltető