2017. június 17.a párjával járt itt 35Olaszos dizájnú a hely, ami egy pultból áll, tizen pár féle fagyiválasztékból. A főutcán található mégsem tolonganak a sorok. Párszor már vettem itt fagyit, de nem ragadott meg, így nem hiszem, hogy többet itt fogok venni, vagyis inkább nem erre törekszem, hanem minőségi alapanyagú fagyikat keresek. Ezek ugyan finomak, de nem eredeti az ízük. Ár-érték arányban jó, na de a minőség? ! Az átlagos.
2017. június 17.a párjával járt itt 45 Azért szeretünk ide járni, mert nagy adag fagyikat adnak egy gombóc áráért, nem is gombóc alakúak az adagok. Ízre sem rosszak, bár biztos valami sántít, hogy ennyiért adják. Ár-érték arányban nagyon jó, ízre is, de az alapanyagokban nem vagyok biztos, azért még messze áll a kézműves fagyiktól.
Nem azt mondom, hogy nem fogok többet ilyet enni, de ha tehetem inkább keveset, de jobb minőségűeket fogok választani.
2017. június 17.barátokkal járt itt 45 Többször betévedtünk már egy kávéra, forralt borra, sörre. Nem rossz hely, központi helyen van Villanyrendőr. Kiülős része is van, sokan szoktak lenni. Ár-érték arányban nem rossz városi viszonylatban. Valamiért azonban nem lesz a kedvenc helyem és nem is sűrűn térünk be.
Igazán nem tudom megindokolni, mert negatív tapasztalat nem ért, de valamiért vannak jobb helyek is számomra.
2017. június 17.családjával járt itt 35Mikor a telekre megyünk barátokkal, családdal akkor szoktunk ide betérni egy sörre, limonádéra. Kedves gyors kiszolgálás, bár volt, mikor nem azt adták, amit kértünk, de nem kötekedtünk. A sör kellően hűtött átlagos ár, a limonádé szirupos, de nem rossz ízű. Biztos be fogunk még menni, mert útba esik, kiülős része is van. Egyébként kiesik a város körzetéből, de főút mellett van.
2017. június 17.barátokkal járt itt 35A főutcától nem messze van, egyszer betévedtünk oda. Megkóstoltuk a gyrost régen szerették, ezért is néztem meg. Elég fűszeres volt, keleti ízvilág, annyira nem jött be, pedig szeretem a keleti konyhát. A desszert is a szokásos. A kiszolgálás gyors volt, nem volt probléma, de nem sűrűn fogunk oda betérni, aki szereti a nagyon keleti curry jellegű ízeket próbálja ki.
2017. június 17.barátokkal járt itt 55Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt! A strandhoz tartozó hotelben volt a szállásunk, így kihasználhattuk, hogy nyitás előtt mentünk fürdeni és nem voltak sokan. Nagyon kellemes a gyógyvíz, bár az első medence nagyon meleg volt, nem töltöttünk benne sok időt. A strand tiszta, az éttermek nagyon jó menüket szolgáltak fel jó áron. Biztos fogunk még menni!
2017. június 9.a párjával járt itt 55Péntek délutáni napon kedvezményesen váltottunk belépőt, pár órásat. Jól tettük, mert már nem voltak sokan, így mindent várakozás nélkül ki tudtunk próbálni. Minden szolgáltatás nagyon szép és színvonalas. Látványra is nagyon jól néz ki és mindenki megtalálhatja a maga szórakozására valót. Csúszda is van és külön gyermek rész. Biztos el fogunk még menni, ha lesz rá lehetőségünk.
2017. június 6.a párjával járt itt 45 Nemrég nyitottak újra új tulajdonossal. Szép helyen van, így beültünk. Nagyon udvariasak, kedvesek a pincérek. Kevesen voltak, így nem tartott sok időbe a kiszolgálás, de szerintem egyéb esetben sem jelentene problémát. Árban, mint ahogy a belvárostól megszokott közepes, a minőség kifogástalan.
Lesz lehetőség menüs étkezésre, biztos ki fogjuk próbálni. Vasárnap dupla árban van, mint hétköznap, az egy picit húzós. Összességében jó hely, biztos, hogy meg fogunk ott sűrűbben fordulni, mert nagyon kellemes a parkban megpihenni, beszélgetni egy ital mellett.
2017. május 26.a párjával járt itt 35A Szinva teraszon található ez a kocsma is mint, több mellette lévő presszó. Benti része nem túl nagy azért van pár asztal, de inkább a pultnál ültek. Fröccsre tévedtünk be, ez ár-érték arányban rendben van. Kiülős része nincsen, kár érte, mert a többi helyen borsosabbak az árak, de ha valaki egyszerű sörre, fröccsre, üdítőre vágyik ez is megteszi. Nem sűrűn, de be-be térünk.
2017. május 26.barátokkal járt itt 55 A Művészetek Házával szemben található a sarkon. Pici kis helyiség, de annál finomabbak a kávék. Pici kiülős helyet is csináltak. Kedves gyors fiatalos kiszolgálás, aki jártas a kávék világában. Nagyon finom habos kávét ittunk, szerintem egyik legjobb Miskolcon.
Árban picit drágább kategória, de ezt a minőségben visszakapjuk, biztos, hogy fogok még itt kávézni,m ha lesz rá lehetőségem!