2016. október 28.a párjával járt itt 15 Életem legszörnyűbb wellnese volt! ! ! A csomagban levő üdvözlő italt nemkaptuk meg! A szoba puritán volt! A wellnes részleg pedig KATASZTRÓFA! ! ! ! A hotel koszos! A lépcsőkön mérhetetlen kosz! A wellnest mikor igénybe szerettük volna venni, kértünk 2 köntöst. Máshol ez alap, hogy be van készítve.
Amikor meghozták, az egyik hátulján hatalmas fekete kosz volt, amit ki kellett cseréltetnünk. Nade nem adtuk fel, lementünk a wellnes részlegbe. Ott kb 5-en , épp a jakuzzit pucolták. . . Jó akkor szeunázzunk. A takarító személyzet kérésünkre közölte, semmi gond, menjünk fel a recepcióra, és kapcsoltassuk be! ! ! ! ! Hát inkább kihagytuk! Mérhetetlen doh, és penész szag uralkodott az egész pincében, ahol WELLNES ! ! ! ! ! - NEK NEM nevezhető részleg volt kialakítva. Na jó, akkor birtokba vesszük a szobát. . . Az ágyam 20 centis befelélejtéssel volt, egy hatalmas gödör. Este belefeküdtem, és egész éjjel meg sem bírtam mozdulni! A párom a 2 napban nem is vette igénybe a zuhanyozót, mert nem volt hajlandó olyan körülmények között tusolni! SENKINEK NEM AJÁNLOM! ! ! Csoda, hogy még nyitva van! ! ! !
2015. február 6.a párjával járt itt 45 2014. április közepén jártunk a hotelben párommal. Kevés dolog tetszett. A szoba eléggé lehangolt volt, egy aprócska ablakkal. A wellnes részlegben az úszómedence vize, rettenetesen hideg volt, meg sem közelítette azt a hőfokot, amit kiírtak. :(
Ami viszont pozitívum, az a személyzet kedvessége, odafigyelése! ! !
:) Félpanziós ellátást vettünk igénybe. Mind a reggeli, mind a vacsora nagyon finom, és bőséges volt! :)