2017. március 6.a párjával járt itt 55Kifogástalan felszolgálás egy tiszta és hangulatos környezetben. A konyha fantasztikus. Finom, ízes ételek nagyon jó adagok! Ár érték arányban is megfelelő.
Csak ajánlani tudom!
Ha pedig legközelebb Gyulán járunk biztosan betérünk.
Köszönjük szépen.
2017. március 6.a párjával járt itt 35 A szállodába megérkezve egy kedves és segítőkész recepciós hölgy fogadott minket, aki tájékoztatott mindenről. A szobánkat elfoglalva, tisztaságot tapasztaltunk minden a helyén. Egyedül a párnákkal nem voltunk megelégedve, laposak semmi tartással. Este vacsorával indítottuk a szállodában. Az ételek ízetlenek és zsírban tocsogósak voltak.
A 2 felszolgáló sem volt igazán a helyzet magaslatán. A reggeli szintén csalódás volt, a szörp ízetlen, meleg tejet csak úgy láttunk, hogy ki volt írva, a rántotta odaégetve. Az egyik estére gyertyafényes vacsorát kaptunk, amit le is egyeztettünk, hogy a szobában mikor és mit eszünk. A felszolgáló hölgy jelezte már akkor, hogy lehet késni fognak egy pár percet, na de hogy ez nála 35 percet jelent azt nem gondoltuk volna. Még szerencse, hogy nagyon jó időt fogtunk ki, így nem kellett sok időt a szállodában töltenünk. A szálloda közel van mindenhez, pár perc séta a központ.