2022. szeptember 12.a párjával járt itt 35 Párommal szerettünk volna egy romantikus hétvégét eltölteni a szállodában. A 4* elég meggyőzőnek tűnt, azonban csalódnunk kellett a helyben. A szobában a takarítás nagyon felületes volt, poros volt minden, a lámpabúrák koszosak és lyukasak, a padló foltos, a törölköző sminkfoltos. A szobába rendelt gyümölcstálon rohadt banánt kaptunk.
A wellness részleg előtt található lábmosóban nem volt víz, hínárok nőtték be, a kövön vércseppek voltak (az ott eltöltött 3 nap alatt végig ott maradt). Az vacsorakínálat nagyon gyenge volt, kevés választék, túl zsíros ételek. A reggeli kárpótolt, de nagy volt a fejetlenség, az asztalok koszosak, evőeszközöket is vadászni kellett, hiányzott a higénia és a személyzet se volt a toppon. Italkínálatról semmilyen tájékoztatást nem kaptunk, találomra kellett valamit rendelnünk, ami épp volt vagy sem. Sajnos nem tervezünk többet visszatérni.