2014. augusztus 21.a párjával járt itt 15 A szeméyzettel nem volt probléma,de a tulajdonos lekezelően viselkedik a vendégekkel,nagyon flegma. Mindenert fizetni kell(a kupon tiszta felesleges mert igy is mindenhez rengeteget kell hozza fizetni). Az italok felvizezettek amit reggel 8-tol este 8-ig lehet csak fogyasztani az étteremben tehát szobára nem lehet elvinni.
Az italok nagyon drágák ,es csak este 10-ig lehet az étteremben tartózkodni. Este tíz utan nincs semmire lehetőség. A jakuzzi annyira klóros hogy csípte a szemünket,10 percnél több időt nem lehet kibírni. a többi medence jég hideg. Az ételek ehetetlenek,érezni lehet,hogy nem az nap főztek az ételeket! Lattam ,hogy valakik szerint az étel finom volt,hat ez messze áll a finom es friss eteltol. A masszázshoz ,a privát jakuzzizashoz a kuponhoz hozza kell fizetni. a köpeny es a törülköző pénzbe kerül. . . . . Ennyi pénzért nem ajánlom senkinek! ! ! !