2013. április 23.gyerekekkel járt itt 45 Tavaly itt jártunk az őszi szünetben a családommal, egy négy napos hosszú hétvégén. Igazán kellemes hely, kedves személyzettel és tiszta szobákkal. A wellness-részleg is viszonylag felszerelt, mivel mi csak estefele tévedtünk be, tökéletesen megfelelt a célnak. Az ételek nagyon finomak voltak és bőségben sem szenvedtünk hiányt.
A konditermet is kipróbáltuk, a lányom kritikus szemeinek is megfelelt a felszereltsége. A közelben van a Gránit Gyógy- és Élményfürdő, melyet távozásunk napján még kipróbáltunk, pár perc sétával könnyedén elérhető. Az egész várost bejártuk gyalog, kocsival pedig messzebbre is elmerészkedtünk, és egy csodálatos kirándulás volt. Merem ajánlani mindenkinek, aki kicsit is szeret menni, esetleg nem csak a szálloda nyújtotta kényelmet szeretné élvezni. :)
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55 Tavaly voltunk itt a családommal, az őszi szünetben; nagyon kellemes négy napot töltöttünk itt. A szobák tiszták, felszereltek, az ágyak kényelmesek (fontos, ha az embernek kritikus szemléletű lánya van), medence tekintetben ugyan nem a legbővelkedőbb, de egy kis esti ellazuláshoz/pihenéshez pont megfelel.
Az ételek, mind a reggeli, mind a vacsora ízletes és bőséges volt, néha komoly fejtörést okozott, hogy mit is együnk. A hotel rendkívül jó helyen fekszik, mindent belátni az erkélyekről. A közelben rengeteg látnivaló van, és ebben a négy napban azt hiszem sikerült is a legtöbb kikapcsolódási lehetőséget kipróbálni, látnivalókat megnézni. Bátran merem ajánlani bárkinek, mert csodálatos hely, kedves, segítőkész személyzettel, és mindennel, amire csak az ember vágyik egy kis kikapcsolódás során! :)