2016. május 9.gyerekekkel járt itt 45 Három éjszakát töltöttünk el a szállodában. A parkolóból gurulós bőrönddel nem egyszerű a bejutás, ráférne a járdára a felújítás. A recepción kedvesen,udvariasan fogadtak. Az egyébként tiszta,tágas szobákra már ráférne a felújítás, sem az ajtó, sem az ablak nem zárt rendesen.
Az ágy nagy és kényelmes, a Tv készülék kisebb csatlakozó igazítás után használható volt. A kipakolás után a Wellness részt kerestük fel, na ezt nem kellett volna. Az egyébként is kicsi,elavult medencébe lépve egy törött csempe szétvágta a talpam ami miatt a többi nap is szenvedés volt. Mindenki menjen inkább a pár méterre lévő Aquaticumba ha wellnessre vágyik. A svédasztalos reggeli és vacsora viszont kitűnő volt, mindenben felül múlta a várakozásunkat. Aki nem csak a szállodában szeretné tölteni az összes idejét könnyen eljuthat bárhová a közelben megálló villamossal, de gyalog is sok minden elérhető. Azt hiszem ár/érték arányban az egyik legjobb szálloda amiben eddig voltam, csak senki ne wellness szállodát várjon!