2017. szeptember 16.családjával járt itt 45 2017. augusztus végén, 4-en vacsoráztunk, de nem bent az étteremben,hanem az épület elé kitelepült részen, Pécs sétálóutcáján. (Király u. ) Társaságunkban egy angol fiatal hölggyel. Telefonon rendeltünk helyet előző délután, mivel szombati nap volt. Röviden : a kiszolgálásunkkal,az ételek,italok minőségével és az ár-érték aránnyal elégedettek voltunk.
Bár több étterem is van a közelében, ajánlom másoknak is ! (2) Nem kritika ! - (mert az étlap megfelelő,- kivitelére és tartalmára értve) ( idegen nyelvű is) - sajnos, a neten nem találtam meg. Esetleg célszerű lenne,ha ott is meg ehetne nézni,még otthon, tervezgetés időszakában.
2013. október 2.családjával járt itt 55 Természetesen 2013-ban is jártam (több alkalommal) az étteremben, de csak 2012-ben készült képeket töltöttem fel. [Azóta olvastam olyan "vélekedéseket" az interneten, hogy az éttermi fotózgatások néha "nevetségesek" a készítőjére nézve és egyebek. Persze,azóta is fotózgatok. . . csak nem annyira "látványosan.
" ]
Más hozzászólóknak : pl. Lakodalomban voltam - "átlagosnak tűnő,kerti étterem" - OK ! (Minden relatív. . . ) -épp' ezért javasolnám, az étterem honlapját is megismerni ! http://www. tettye. hu (benne Magunkról) -mert ott,ha röviden is, de megismerhető az étterem története. (Bár pl. Reéh György - a "Tettye koronázatlan királya"- nem említődik. )
Magamról csak annyit (66)- kb. 60 éve járok az étterembe és nagyon remélem, hogy a nagyobb unokámat (2,5) jövőre (2014) már vihetem ! Összességében : ajánlom mindenkinek '- akár hétköznap, akár hétvégén ! (Jó idő esetén,de máskor is,ajánlom a telefonon történő helyfoglalást ! )