Átlagos
2016. május 1.gyerekekkel járt itt 35Volt szerencsém megkóstolni a vaddisznó pörköltet sztrapacskával.
A pörkölt kiváló,de mellé a sztrapacska egy vizes tejföllel meglocsolt sima nokedli. Érthetetlen. Annyi krumplit se látott az a szerencsétlen sztrapacska,mint én Ufót.
A rendelés akkor volt zökkenőmentes,ha bementem a pulthoz,bár még így is vártam a kávéra 15 percet,mire megjött. Sokkal többet ki lehetne hozni ebből a helyből.
3Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
3Ár / érték arány
3Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2015. február 5.családjával járt itt 55 Először jártam ezen a remek helyen,de nem utoljára. A pizza valami fantasztikus volt,a tészta vastagsága tökéletes,mintha újra Rómában járnék. A Kalifornia paprika ízvilága nekem nem illik a pizzára,de a másik két fajta nekem tökéletes. Ízlések és pofonok. A pincérek nagyon profik,az asztalhoz kíséréstől az ajánlásokig,gyorsaságban,tökéletes.
A szőke meseszép hölgy abroszcseréje rémisztően alapos és profi. Mazsolás pesztós tészta,mennyei. Desszertek csodálatosak.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2015. január 5.a párjával járt itt 55 Megmentette "Szilvásvárad becsületét" :), csúnyán fogalmazva,de lényegében igen. Csontleves. Végre egy meleg és csontot látott csontleves,finom volt. A vajas mandulás pisztráng páratlan gasztro élmény volt,köszönöm. Nejem sima sült pisztrángja is csodálatos volt,pedig ő nem szereti a halat :D.
Minden kis falatkát feltakarított,ami esetleg kárba veszhetett. A desszert repetát igényelt,végre nem tocsogott a palacsintám (friss) a csokiszószban,hanem kérhettem külön. Párom túrósa is mennyei volt. A pincér: Profi! Profi! Profi! Akkor jött,amikor kezdtem gondolkodni,hogy hívom a pincért. Annyit beszélt és úgy,ahogy kell. Gyors volt és körültekintő. Profi.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
3Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Gyenge
2015. január 5.a párjával járt itt 25 Útban a fátyol vízesés felé,belebotlik a táblájukba az ember. Mi is becsábultunk,gondolván ezen a helyen,ilyen környezetben,csak tuti lehet minden. Csontleves és ropogós pisztráng petrezselymes burgonyával. Vadpörkölt juhtúrós sztrapacskával. Csontleves: Agglegénykorom delikát-levese,csak ez hideg volt,kevés mikrót kapott.
Kívánom hogy a szakács ezt egye 40 évig. Pisztráng embertelen olajos,a főtt burgonyán pedig nem vált be a száraz-zacskós petrezselyem . Borzalom. Sztrapacska. Kapros! ! ! Oké,van ilyen,meg káposztás is,meg tehéntúrós is,meg hagymás is. . . . . de akkor szólj wazze. Utálom a kaprot. Ha az van az étlapon hogy juhtúrós sztrapacska,akkor legyen az. A pörkölt: hagyjuk is,mert az életkedvem is elment. A pincér folyamatosan rohangált a konyhába,hogy megkérdezze,mi van-mi nincs. Nulla határozottság,teljes káosz. Az abroszon az előző evés kenyérmorzsái,pedig tömeg nem volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.