2016. augusztus 18.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Két éjszakát szálltunk meg a Hotel Vadászkürt egyik apartman szobájában. Első benyomásra nagyon kellemes és stílusos a hotel fogadóhelysége. A recepción udvariasan fogadtak minket és minden kérdésünkre szívesen válaszoltak (0-24). Az apartman szobánk a vártnak teljesen megfelelt. A fürdő, ágyneműk, törölközők, konyhai eszközök teljesen tiszták voltak.
A szállásunk klimatizált, szabályozható hőmérséklettel. A félpanziót nem vettük igénybe, így erről véleményt nem tudok alkotni, de elmondások alapján az is jó. Ami szimpatikus volt még, hogy a parkolás jól megoldható a hotel előtt (mellett), bérelhető kerékpár, 7-8 percnyire van a sétáló utca. Összességében jó választás a Vadászkürt.
2015. december 12.a párjával járt itt 45 Idei decemberi pihenésünk helyszíne az Óbester Hotel volt (kuponnal). Igaz én debreceni születésű vagyok, de pár éve már más városban élek és havi rendszerességgel haza is járok, így a város nem volt nekem túl "exkluzív", főleg hogy a hoteltől pár száz méterre nőttem fel :) Elhelyezkedése tökéletes, mert közel van sok látnivaló (Nagytemplom, Déry múzeum, Modem, Főtér, Nagyerdei Stadion pedig villamossal 8-10 perc).
A stílusa miatt választotta párom ezt a szállást. A viktoriánus stílus nagyon különleges és megragadó a szőnyegekkel, tiszta fa bútorokkal és vastag sötét függönyökkel. (Tisztára mint a Csengetett mylord? sorozat) A "torpedó" gyűjteményt külön kiemelném! Soha nem láttam még ennyi fél decis különleges italt egy helyen :)
Egyébiránt nem volt tökéletes, mert a wellness nem kínált annyit, mint a leírtakban szerepelt (szauna nem üzemelt). Illetve a szobában is voltak hiányosságok. Mindezek ellenére a stílusa miatt nekünk tetszett. Halkan megjegyzem, hogy esküvőt tervezünk jövőre és itt szeretnénk tartani a Simonyi teremben, mely stílusában tökéletes egy exkluzív vacsorához. Remélem tudtam segíteni. Ja igen, az étteremről külön írok :)
2015. október 20.barátokkal járt itt 55Nem nagyon ragozom, mert ki kell próbálnia mindenkinek személyesen! Hatalmas adagok, finom ízek, változatos vidéki ételek és tökéletes kiszolgálás. Mindez csárda hangulatban egy kis falu főútjának mentén. Ajánlom családoknak, pároknak, de azt hiszem esküvőket is tartottak már a külön teremben.
Érdemes asztalt foglalni, mert egyre többen járnak - vajon miért? :)
2015. október 20.a párjával járt itt 55 Régi múlttal rendelkezik a Gilbert pizzéria Debrecenben. Talán az elsők közt van. . . Többször voltam már náluk és a pizzájuk ugyan olyan finom, mint régebben. Sajnos az új hely, ahová most költöztek - igencsak lerobbant. 80-as évek presszójára hasonlít, ami kicsit sem otthonos. . .
Remélem tudnak ide is teremteni egy hangulatos, családias dizájnt, mint ami a régi helyükön volt. A kiszolgálás tökéletes volt, a pincér srác igazán profi!
2014. július 27.a párjával járt itt 55 Szép környezetben, kedves kiszolgálás és ízletes ételek. Megéri kipróbálni. Két szemelyes tálat rendeltünk, bar nem hagytunk egy falatot sem - jól laktunk. Desszernek pedig palacsintát. Nagy a választék, mindenki talál magának finomat. Mikor érkeztünk még ures volt a terasz, de hamarosan megtelt a hely.
Sok külföldi vendéget láttunk, akik láthatóan szinten jól érezték magukat.
2014. március 31.a párjával járt itt 55Udvarias és viszonylag gyors kiszolgálás, retro és kellemes környezet egy kis macskaköves utcában. Bőséges választék, finom édes és sós palacsinták. Muszáj kipróbálni, ha az Egri vár lábánál jársz! :)
Már kétszer voltunk és biztos hogy nem ez volt az utolsó alkalom. A honfoglaló leves nagyon jó! Rá egy óriási Kókuszos palacsinta. . . ;) Itt ettem először sós óriás palacsintát.