tokainé

tokainé adatlapja

9Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2015.10.22
Utoljára itt2018.08.21

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2016. március 31.a párjával járt itt
A szomszédos apartmanban szálltunk meg. Ott kaptunk egy reggelire érvényes kupont. Átérve meglepődtünk. Tényleg széles választékkal várták a vendégeket, ha valami elfogyott gyorsan pótolták. Ami nekem nagy pozitívum, hogy volt fehér és barna magvas kenyér is. Innivalóból is széles választék: tea, tejeskávé, tej, 2 féle szűrt és rostos üdítő.
Kiváló 2016. március 31.a párjával járt itt
3 napra érkeztünk fürdőzni Cserkeszőlőbe. Megérkezésünk napján itt ebédeltünk. Pizzákat fogyasztottunk, amik nagyon ízletesek voltak. Extra vékony, ropogós volt a tészta, ami nekünk nagyon tetszett. Másnap is itt ebédeltünk. Ami nagy pozitívum, hogy az utca felől és a fürdő területéről is megközelíthető, így nem kellett átöltözni, akár köntösben is beülhettünk.
Kiváló 2016. március 31.a párjával járt itt
Tökéletes szálláshely. Bátran ajánljuk bárkinek. 3 napot töltöttünk itt el párommal. Kedves recepciós, tiszta, tágas apartman fogadott bennünket. Bármit kérdezhettünk, konkrét, pontos válaszokat kaptunk. Minden szobában van külön termálvíz kifolyó. A strand bejárata pont szemben található a szállással így könnyen megközelíthető.
Felhasználó fényképei:
Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő - Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő - Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő - Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő - Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő -
Még több kép (2 db) >>