2017. január 1.gyerekekkel járt itt 45 Utolsó percben sikerült szállást foglalni, az év utolsó napjaira. Ár-érték arányt tekintve jó döntésnek bizonyult, a személyzet nagyon kedves volt, 4 ágyas szoba helyett egy lakosztályt kaptunk ugyanabban az árban, amit utólag is köszönünk! A wellness részleg nagyon rendben van, mindent tud, amit tudnia kell, és ha nincsenek túl sokan, kis-és nagy gyerek, felnőtt egyaránt mindent megtalál itt!
Az étkezés finom és bőséges, talán 1-2 fajta gyümölcs, és kicsit nagyobb desszert felhozatal még hiányzott, főleg, hogy sok volt a gyerekes család. Amit negatívumként éltünk meg, az az, hogy iszonyúan, egészségtelenül meleg volt éjszaka, második éjszaka már letekertünk minden radiátort, és vagy ezért-bár nem biztos, hogy nem központilag szabályozták a fűtést, mivel a radiátorok minden állapotban hidegek voltak-, vagy, mert már hozzászoktunk, így már elviselhető volt. Összességében rendben volt minden!