2017. május 22.a párjával járt itt 55 Hévízen szerettünk volna tölteni néhány napot, lehetőleg korrekt áron, így esett a választás a Kék Villa Apartmanházra, amit kuponnal vettünk igénybe, és nem csalódtunk. A pénzünkért megfelelő szolgáltatást kaptunk, ár/érték arány a kuponnal nagyon jó. A Wellness részleggel teljesen elégedettek voltunk, ki is használtuk minden nap.
A reggeli is ízlett, bár kicsit lehetett volna nagyobb is a választék. A szobában tisztaság volt. Egyedül a parkolási lehetőség hagyott kívánni valót maga után, szerencse, hogy a főúton ingyenes a parkolás, és találtunk még üres helyet.
2017. január 8.a párjával járt itt 55Többször megfordultunk már ebben az étteremben, és mindig maximális elégedettséggel távoztunk. Az ételek ízletesek, nem utolsó sorban bőséges adagokat tesznek elénk. Az árak is teljesen korrektek. A pincérek kedvesek, és figyelmesek. Visszajáró vendégek vagyunk, és valószínűleg ez még sokáig így fog maradni. Mindenkinek bátran ajánlom kipróbálásra.