2024. június 26.a párjával járt itt 35 A kaja jó volt. Tényleg. A gyors tál, amit én ettemis, és a pulled pork hamburger is, amit a párom evett. A pultnál rákérdezett a kiszolgáló, hogy a burger mehet-e menüben. A párom rábólintott. Megállapítottuk, hogy a menü egy plusz üdítőt jelent, amiből nekem is vett egyet.
Majd a számlát nézegetve derült ki, Higy a menü +900 forint, egy üdítő (visszaváltós, dobozos) 500 forint. Gondoltuk is, hogy a menü így elég nagy árverés. Hazaérve néztük meg a menüt, hogy burger mellé 990 forint a menü (üdítő, hasiburi). És furi, de tudnia kell a rendelő vendégnek, hogy a tálcás, önkiszolgáló étteremben 10% a szerviz díj. Az árak egyébként normálisak, elfogadható, mondjuk a +10% meglepi nélkül.
2024. május 8.egyedül járt itt 25Ki írva nem láttam sem a táblákon, sem a fagylaltos tartályok áll, így rákérdeztem. Nem. Nincs. Hát ezzel itt sem tudtam mit kezdeni. Így jártam. Nehéz ügy.
2024. május 8.egyedül járt itt 25Röviden? Egyetlen egy sem. Tudom, cukorbeteg ne járjon cukrászdába, vagy mifene, mert a nulla kínálattal való szembesülés után maradt az elköszönés.
2024. május 8.a párjával járt itt 25Sorbanálltunk párom evett is egy fagyit. Számomra az egyetlen cukormentes fagyi mix nem tűnt nagyon kívánatosnak, így kihagytam a helyén történő fogyasztást.
Érdekes
2024. április 8.a párjával járt itt 45 Szép környéken, de némi útjavítás közepette lehet eljutni a bejárathoz. A belépő nem vészes. A nagy kapun már ellenőrzés nélkül lehet bejutni. Vasárnap lévén gondoltuk, hogy sokan lesznek. Ez igazán csak azon a rövid szakaszon macerás, ahol még kétirányú a csapás.
A pallókból épített mocsár feletti ösvény nagyon hangulatos lenne, de sok-sok törött, hiányzó deszka miatt a felhőtlen nezelődésről le kell mondani. Néz - halad - megáll - néz. Aki másra számít, ml nincs végig mocsárra, erdőre, az csalódni fog. Pár teknős és hal, valamint egy pár holló alkotja a látható állatvilágot. És egymillió béka a hallhatót. Majd em kísérve a térdig erő patakban úszó három búvár azért meglepett.
2024. április 8.a párjával járt itt 55 Párom kicsit tartott tőle, hogy telt ház lesz az étteremben, de a két évvel ezelőtti jó tapasztalat miatt gondoltuk erre kanyarodunk. Nem volt tolongás. A teraszon egy anyuka, egy négy fős motoros bandácska (hölgyek, urak vegyesen) majszolgattak, ittak, fagyiztak. Egy pár ebédelt. Megrendeltünk az ebédet, én meglátogattam a mosdót, aki szép tiszta volt.
Mondjuk, ha nincs vendég, miért is ne lenne ilyen? Az étel most is finom, csípős volt. A tépett husi KO szósszal már eleve erős volt, a savanyított jalapeno paprika szeletek már inkább csak dísznek számítottak, hozzá nem tettek az élményhez. Az ár nem borsos, de már érezhetően több, mint egy gyorsétterem túlárazott hamburgere. Összességében most sem csalódtunk. Csomagoltatni is kellett, mert az adagja meghaladta a párom kapacitását.
2023. február 10.a párjával járt itt 25 Az autós behajtós ablakok előtt kanyargó gépkocsi sort látva, inkább személyesen mentem be, hogy elvitelre vegyek két Grander szendvicset. A tapicskálós kioszknál a rendelést bepötyögtem, majd Szép kártyával próbáltam fizetni, de bár követtem az előírásokat, mégsem sikerült, így bankkártyával egyenlítettek ki a számlát.
Máskor is volt már KFC-ben ilyen kaland, így aztán a fene tudja, a rendszernek van valami baja, vagy én vagyok hülye ehhez. Persze a legtöbb helyen gond nélkül megy a kártyával fizetés. Megkaptam a számlát, sorszámot, ekkor néztem igazán körbe. Sokan ácsorog ak cetlit szorongatta a kezükben és nézik a kiadó pult melletti képernyőt, amin több oldalon villognak a számok, és hogy már azokkal a rendelésekkel foglalkoznak, valamint mindjárt sorra kerülünk. Mosdóba meg volt időm elmenni. Visszaterve semmi változás. Pár perc után 4, vagy 5 számot kiáltott ki az egyik alkalmazott. Odasereglettek, és ha jól vettem ki, akkor a lényege az volt a beszélgetésnek, hogy a rendelésükre meg legalább fél órát kell várniuk. Páran azonnal jelezték, hogy akkor kérik vissza a penzüket, páran csak morogtak. Első reakció az volt, hogy nem tudják visszaadni, de hátra ballagott a pénztáros, és visszatérve kiadta a kasszából két embernek a pénzét. Később láttam is a fehér inges vezetőt, aki hátul pötyögtette a mobilját, bár érzésem szerint neki kellett volna intéznie a problémás rendeléseket a vendégekkel. Meglepetésemre én mégis sorra kerültem, lehet, hogy valamelyik ételből fogytak ki időlegesen, de ezt valahogy nem sikerült megoldaniuk, hogy az emberek ne a fizetés után döbbenjenek rá, hogy a gyorsétterem is lehet lassú.
Érdekes
2022. augusztus 30.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A kilátó alatt egy hal formájú lombséta tanösvény helyezkedik el. Erős acél oszlopokon nyugszik, az egész érdekes, itthon nemigen van hasonló a kilátás is szép róla, de tényleg csak pár lépés az egész.
2022. augusztus 30.a párjával járt itt 35A fenti parkolók fullon voltak, így az Arborétum mellett az egésztől unalmasan messze álltunk meg kocsival. Onnan az úton bandukolva lehet a falu széléig eljutni, és becsatlakozni a sárga jelzésre. Az már inkább erdős, mászós ösvény. Eltévedni nem lehet. Még így sem hosszú történet. Maga a kilátó szép helyen, szép kilátást biztosít.
2022. augusztus 29.a párjával járt itt 35 Pannonhalma felől érkezve az étteremre esett a választásunk. Másik pizzéria közvetlen közelében van, a parkolás eshetőleges. Az udvaron a padok a tuják között vannak elhelyezve, gyakorlatilag teljesen szeparálva egymástól a vendégeket. Az étlapról látszik, hogy házias ételekre számithatunk, talán inkább melós kifőzdéhez hasonlít.
A velős eplenyi pacal nem is volt rossz. Van aki szerint a pacalon már indokolatlan a pirított szalonna, de ez ízlés kérdése. Az íze nem tett hozzá, az állaga kicsit zavaró volt. A párom rántott husija elég sápadt volt, és nem is volt a legjobb, de nagy baj nem volt vele. Az ételek árához hozzá kell szamolni a köretet. Ezzel együtt nem drága, de csak a mai szinten nem az.