2022. augusztus 29.a párjával járt itt 45Az egyik szallason ajánlották nekünk, sőt rá is érdeklődtek nekünk, hogy a mellette tartott esküvő nem zavar-e bele az étkezésbe. Nem.
Nincs nagy választék, de nem is erről szólt a történet. Egy lepény, és egy sor volt a cél. A kétféle csapolt közül sajna az egyik nem volt, és sajna a másik Soproni volt.
2022. augusztus 23.egyedül járt itt 45Aki miatt egyáltalán beültem volna, az a csepegtetett kávé. Mivel gyakran jövök - megyek a pult előtt, látom, hogy mintha teljesen leálltak volna a készítésével. Talán kevés a vendég és nem fogy el egy nap egy kancsóval sem?
2022. augusztus 22.családjával járt itt 45 Pár éve már jártunk itt, újra betértünk. Bánatos idő volt, de a teraszon pokrócokkal turbózott asztaloknál volt hely. Az étlap választéka a pizzás szakasznak köszönhetően elég nagy. Én szokás szerint, ha tehetem, csülköt rendeltem. A bőre tényleg ropogós, a husi omlós, a zsír állaga is megfelelő. Kár, hogy zavaróan sótlan volt.
A fűszeres burgonyagerezdek is. A tartár is. Párom mást evett, és a mártogató kivételével neki is hasonló volt az élménye.
2022. augusztus 22.a párjával járt itt 55Két nap egymást követően mentünk el. A hangulat a teraszon kevésbé, bent azonban tényleg amerikai volt. Az ételek bőségesek voltak, a csípős pulled pork valóban nagyon finom volt. Csak ajánlani tudom, ha oda ül be valaki. De valóban elég csípős.
2021. október 30.a párjával járt itt 45 Noszvajról hazafelé ejtettük útba az éttermet. A terasza még üzemelt, oda is sütött a nap, ezért kinn ültünk le. Kisvártatva érdeklődött a pincér lány, hogy hozzon-e másik étlapot, vagy elég nekünk az az egy, amit az asztalon leltünk. Kértünk másikat, és a némi italt. Krusovice sört csapolnak, elég drágán.
Az ételek még az elfogadható kategóriába tartoznak. Én fokhagymás csülköt kértem, de egyéb okból zöldséges rizzsel, párom pizzát rendelt. Amikor kis idő múlv megjelent a pincér, és kihozta a csülkömet, akkor tájékoztatta a párom, hogy a pizza némi időbe kerül, mert a kemence felfűtése lassú, talán 20 perc is lesz. A csülök jól nézett ki a rizs tetején, egy beleszúrt steak kés adta a rusztikus báját. Én viszont emellé kértem még egy villát is, mert az bizony lemaradt. A pincérlány időnként biztatólag újabb 20 percet helyezett kilátásba páromnak, aki már kezdett éhes lenni, előlem meg elfogyni a csülök. És valóban, én már megettem, és amikor elvitték a tányéromat, jvasolta a lány, hogy talán addig a 20 percig, amíg készül a pizza fogyassztunk valamit, mondjuk desszertet. De aztán rájöhetett, hogy én abban a pillanatban fejeztem be egy fél disznó elfogyasztását, a párom meg pizza előtt aligha enne egy dobostortát. Aztán hallottuk, hogy másnak is gond a pizza, de ők azt az információt kapták, hogy 12 fő rendelt pizzát, és csak négy fér a kemencébe sajnos. Gondolom, miután felmelegedett. A pizza leírásánál szerepelt, hogy nem hagyományos, saját fejlesztésű a tésztája, amit mások nem használnak. A párom véleménye volt, hogy ez nem lehet véletlen, mert hát nemigen volt jó. SZÉP kártyával nem tudtam borravalót adni. Mondjuk nem is nagyon törtem össze magam.
2021. szeptember 4.a párjával járt itt 55 Elhatároztuk, hogy a kellemes emlék miatt, ha már a környéken járunk, újra benézünk. A hévízi körforgalom építésze miatt elterelés volt. A Google Mapsnak erről fogalma sem volt, így bejártuk Tolnát-Baranyát. Na jó, legfeljebb Zalát. Viszont megérte. Tolongás nem volt, ugyanazt az asztalt tudtuk elfoglalni, mint pár éve.
A kiszolgálás kedves, vicces. Az étel nagy adag, de nem ehetetlenül. A zalai pásztorpecsenye finom volt és egyedi. Gösser sört csapolnak, ami a páromnak ízlett, én citromosan, alkohol nélkül, de a pincér mély együttérzésével kaptam a magam poharát.
2021. augusztus 30.a párjával járt itt 45 Hétfő lévén sok étterem zárva a környéken, így maradtunk a már ismert Huszár vendéglőnél. Parkoló nincs fullon, vendégek sem tapossák egymást. Hiába, augusztus vége van, a nagy hullám már hazament. Az étlap a régi. Cirkalmas történet a vendéglőről (töredelmesen bevallom, nem olvastam el), és alaposan feltüntetve minden allergént, a szolid kínálat.
Ügyesen szerkesztett. Vannak hétköznapi árakkal ellátott ételek, vannak kimondottan drágák. Nagy ugrásokkal. A cigánypecsenye az előbbihez tartozik, én maradtam annál (2990). Finom volt, talán az ízlésének kevésbé fokhagymás, de mindenképpen hideg. Mintha a párom adagjára várt volna kicsit a szélben, de egyébként is hideg fokhagymás martásal kenték volna meg. Omlós volt, ízletes volt, hideg volt. A párom sokmagvas csirkemellje forró volt és finom. Neki a steak burgonyával volt annyi gondja, hogy nem volt igazán fűszeres, bár annak hívták. A sör Krusovice, és nem a gyengébbik változat.
2021. augusztus 24.családjával járt itt 45 Mivel rendeltünk már korában innen pizzát, és rendben volt, gondoltuk, betérünk. Telt ház volt, bár utószezonban vagyunk már, de láthatóan sok a külföldi a városban. Is. Találtunk egy szabad asztalt, és később jöttem rá, hogy kevesebben vannak, mint gondolná az ember, mert csak a terasz működött.
Az ételekkel nem volt baj, semmi extra, de tisztességes a minőség és az adag is. A mosdó kicsi, de szép tiszta. A csapolt Staropramen régebben lázba hozott volna, de mostanában az sem az igazi már.
2021. augusztus 17.a párjával járt itt 45 Hosszú kihagyás után kerültünk megint az étterembe. A teraszon, szaltlikben asztalos pincérek már mind ismeretlenek voltak, és az étlap is megváltozott kicsit. Így nem mertem a Jókai bableves - sztrapacska kombót választani. A meleg sem biztos, hogy segített volna élvezni.
A teraszon a többi étkezde felé néző oldal egy nem túl igényes ponyvával került elbarikádozásra, amit nem kell, hogy értsünk, biztosan oka van, de a légmozgásnak nem tett jót. A velővel töltött sertésborda emlékeim szerint itt nem, de másik étteremben Füreden volt megszokott az étlapon. Viszont finom volt. Párom szerint a rántott husija finom volt. Gösser sört mérnek, amiből én sajnos csak az alkoholmentes változatot élvezhettem, de akkor már legyen nyugodtan citromos, ugye. Az étlap, mintha kicsit rövödebbre változott volna, az árak bár változtak, de nem az egyébként előforduló kármentő mértékű. A beltér nem változott, sőt az ott dolgozó pincérek sem változtak. A kiszolgálás udvarias, gyors volt. A mosdó tiszta.
2021. augusztus 4.gyerekekkel járt itt 55 Néha csk úgy sétálni is fel szoktunk ide jönni, de most az unokámmal indultunk neki. A kőpengő, mint fizetőeszköz nem olcsó, és van egy visszaválthatatlan tulajdonsága is, így, amit megváltott az ember, azt érdemes eldorbézolni, különben kidobott pénz. Nekem kedvencem a nagyon kis vonat, amiben még éppen csak, hogy elférek, és a függőhíd.
A gyermek a gumiköteles trambulint és a légvárat is imádta. Sajna voltak eszközök, amik nem működtek, mint a elektromos jetski (lemerült mind olyan szinten, hogy sorba sem volt érdemes állni érte), vagy hosszú várólistás, mint a vízi felfújt henger. Néhny dolog kibelezve várja a sorsát, de ezek apróságok amellett, hogy milyen látványos a síneken utazni, vagy Frédi-Béni sínhajtánnyal végigmenni.
Oxygen Adrenalin Park válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szépen az ötcsillagos értékelést.
Mindig öröm számunkra, ha valaki élményekkel gazdagon tér haza a parkunkban töltött nap után.
Szeretettel várjuk vissza Önöket!
Üdvözlettel:
Oxygen Adrenalin Park vezetősége