2019. augusztus 6.egyedül járt itt 35 Valamikor régen is étterem volt ha jól emlékszem. De még a tálcás változat. A belső modern, de valahogy kicsit zsúfolt benyomást kelt. Nagy előny, hogy már van tapis rendelő oszlop. Ami fél siker. Kijön a végén a sorszám és 99. Hú, az messze van még, ja nem 66, csak valamiért fejjel lefelé adja ki. Ugyanaz, mégse ugyanaz, mint a többi meki.
Valamiért a szendvicsemet sem sikerült úgy csomagolni, mint máshol. Valahogy kitekintett a papírból.
2019. július 17.a párjával járt itt 55 Tényleg a tóra néző ablak, illetve francia erkély az ami elsőre tetszett. A légkondi külön díjas, de az éppen tomboló kánikula miatt, és a szúnyoginvázió miatt is szükséges volt. Mindazonáltal csendes hely volt esténként. Olyannyira, hogy éjfél körül már baktató rókát láttam az úton. És nem olyat, mint a budapesti bulinegyedben.
A konyha tényleg jó, az edények használhatóak. Egy bögre jó lett volna, de megoldottam. A tévé méretes és kényelmesen lehet nézni, nm úgy, mint máshol valahová egy kis tv felszerelve a plafon sarkába. Kényelmes hely, a hűtő a jégkocka készítővel kimondottan hosszú hétvége feljavító. Egy kulcs van ugyan a kecóhoz, de az apró kulcsszéf segítségével, ami a bejáratnál van, ez nem okozhat gondot. Aki utoljára elmegy, beleteszi, aki elsőnek érkezik, kiveszi. Ha tudja a kódot. De hát minden telefonba bele lehet írni.
2019. július 13.a párjával járt itt 45 Már régóta szemeztem a tó melletti reklám táblán lévő ételekkel és árakkal. Korábban, ha eldöntöttük, akkor nem volt nyitva. Most sikerrel jártunk. Első benyomás, hogy a táblán és az étlapon szereplő árak eléggé távol kerülhettek egymástól a reklám kihelyezése óta. Nem vészes így sem az ár, csak hát nem túl elegáns.
A mátrai borzaska azonban nagyon finom volt, és annyiban különleges, hogy köret nélkül kerül felszolgálásra, mert maga a burgonyás bunda tekintendő annak. Finom volt, a kiszolgálás rendben.
Sástó Étterem válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy értékelte munkánkat!
Meglepett viszont, hogy valamelyik tó melletti táblán látott olyan árakat, amelyik más mint ami az étlapunkon szerepel. megköszönném, ha erről küldene egy fényképeket nekünk! Köszönöm a segítségét!
2019. július 17., Sástó Étterem, tulajdonos
2019. július 13.a párjával járt itt 45 Már amikor megérkeztünk, eldöntöttük, hogy a tótól induló kirándulás után ott helyben ebédelünk meg. Az útról visszatérve, az étteremben szemben, a tó partjára kihelyezett asztalokat választottuk. Bementem megkérdezni, hogy kinn ehetünk-e. Ekkor jött a meglepő válasz, hogy műanyag tálból, műanyag étkészlettel igen.
Ezen elgondolkodtunk, de aztán csak maradtunk. Volt még meglepi. Kivihettem ugyan az étlapot, de rendelnem bent kellett, és közölték, majd szólnak, ha kész a kaja. És valóban. A pultos lány az ajtóig jött, hogy három méterre kiszóljon, hogy én mehetek tíz métert a habszivacs dobozba készített ételért. Leginkább olyan volt, mintha elvitelre kértem volna. Viszont fém cájgot kaptunk, ami azért öröm. És amikor megkaptam, akkor fizetnem is kellett érte. Kérdeztem,, ha végeztünk, mit csináljak a cuccal, mert kukát kinn nem láttam. Visszavihettem, hogy bent dobják ki. Ennek ellenére az étel kimondottan finom volt. A csülkös pacal, talán kicsivel kevésbé volt csülkös, mint pacal, de jóízű volt, a krumpli átfőve, az uborka saláta is finom. A párom szerint a borzacskájuk talán a legjobb volt, amit addig evett ezen a néven. A krokett tényleg házi, és szintén az egyik legfinomabb. Nem tudom, mi az oka a kinn étkezés anomáliájának, hogy nem az étterem része, vagy balasetvédelmi okból nem sasszézhatnak át a kajával az úton (de én igen), vagy akármi. Talán, ha mondták volna, akkor most meg tudnám osztani. A beltér egyébként rendben volt. Ha benn akar valaki enni, annak ajánlom. A kinti asztalok pedig szép helyen vannak, kilátással a Bél-kőre. Nyilván magamnak adtam borravalót, mert a saját kiszolgálásommal meg voltam elégedve.
2019. június 13.a párjával járt itt 55Másik éttermet kerestünk ugyan, de útba esett gyalog a szállástól. Gyakorlatilag rálátunk az ablakból. Nem volt nagy tumultus, ezért voltunk bizonytalanok, nyitva van-e egyáltalán. Nyitva volt. A teraszon kerestünk egy helyet, ahol jár a levegő.
Pécsi sort csapolnak. Világosan és barát is.
Az étel finom volt, a felszolgalas gyors és udvarias. Szúnyog meg alig.
2019. május 9.barátokkal járt itt 45A romkocsmától még távol, de nem is tip-top hely. Nem is az utóbbi kerestük. Bár a feltört padló azért. . .
De a sör nagyon jó, a kiszolgálás remek, a hangulat kellemes. És ezekért mentünk le. Illetve ebben csak bíztunk, mert ezt a kricsmit találtuk meg. De szerencse.
A félbarna/vörös kimondottan jó volt. A duplakomlós úgyszintén. Barátom sem panaszkodott az ő választására.
2019. május 9.egyedül járt itt 45Gyorsan akartam ebédelni. Az üzleközpontban a zegzugokban egy étterem szekció található. A Peking Buüére esett a választásom. Kicsit talán más a választék, mint az összes kínai étteremben, de nagy meglepi nem ért. Variáció volt a választott egzotikus csirke is.
Az ülőhelyek szűösek. Zsufi az e t ész. Talán ha majd ki lehet ülni.
Az árak kb másfélszerese a máshol létező kínai gyorséttermekben.
2019. április 25., kollégákkal járt itt 45 Ebédre innen vittünk hamburgert. Kollégám gyrost. A hamburgert menüben kértem. És plusz hozzá tartárt a krumplihoz. Azt gratisz kaptam. Az üdítőt viszont ott felejtettem. Így jártam. A hamburger nem rossz, de semmi extra. A szakács rákérdezett mennyire legyen megsütve. Én nem nagyon megsütve kértem, de mégis kicsit gumisra sikeredett.
Talán pontosabban kell meghatározni, mennyire szeretem szaftosan. A kaját csak elvitelre, és azt is a bolt előtt vártuk meg, mert kicsi a hely (garázs volt valamikor - talán kettő) és sűrű kaja szag van benn.
2019. április 19., kollégákkal járt itt 35Ha csak egy szendvicsre van szükség, akkor a munkahelytől nem messze van a JóKenyér. Friss szendvicsek vannak, bár nem mindegy, mikor ér oda az ember, mert változó a kínálat. Egyéb pékáru is van, de az engem nem kavart fel. Az árai a környékhez igazodnak, nem ahhoz, hogy egy garázsból van kialakítva az egész, és szabályosan elég nehéz megállni a bolt környékén.
2019. április 19., kollégákkal járt itt 45 A munkahelytől nem messze lévő centrumban van. A parkolás elég nehézkes. Fizetős ugyan, de elég szűkös. Az étterem a bowling pálya mellett van. Fura, hogy ha valaki bemegy, szed, mintha semmi kontroll nem lenne. Pedig van. A személyzet jön, italrendelést vesz fel, miután már leültünk az asztalhoz.
Az all you can eat menüben az ital nincs benne, és külön 300 forint van, ha valaki evett desszertet is. Az étel finom volt. Bár a csülök pörköltről kiderült, hogy inkább köröm, de nekem nem okozott gondot. A köretek, húsok is finomak. Aztán át kell zarándokolni a bowling pályához, ahol a pénztárosnál kell fizetni. Az italt kell jelezni, illetve a desszertet, hogy igen vagy nem. Az ár így megfelelő, bár nekem, aki nem akarta degeszre enni magát, csak egy szolig ebédet, biztos van költséghatékonyabb megoldás, de nem arrafelé. A vendégkör ebédidőben inkább a környékbeli fizikai munkásokból tevődik össze. Mármint én ezt tapasztaltam.