2019. június 9.a párjával járt itt 55 Június 5 és 8 között töltöttünk itt három éjszakát, egy barát házas párral. Már tavaly is éltünk az akciós lehetőséggel. A szoba kényelmes volt. Az étel választék fantasztikus, az ételek minősége kiváló. A személyzet barátságos és udvarias. A hotel wellness elég szerény, de korlátlan lehetőség a hotel melletti fürdő igénybevételére mindent kárpotól.
Kiváló barna sörök, és környékbeli borok segítik a hangulat javítását. A dugódíjas kitétel a foglalásban, nem jó marketing, talán el kéne felejteni.
2019. március 11.gyerekekkel járt itt 55Tamás névnapot ünnepeltünk az étteremben családi körben március 9. -én.
Nagyon udvarias és gyors kiszolgálás, kiváló minőségű étele voltak
A mennyiség bőséges. az árak barátiak voltak.
Idős koromnak köszönhetően már akkor ide jártam ide, amikor még Kék Golyónak hívták,a Szeged és vidéke Afész üzemeltette. Kabók Miklósnak hívták avendéglátóipari osztályvezetőt.
2018. június 14.a párjával járt itt 45 A személyzet udvarias és segítőkész. A szoba kényelmes és tiszta. Az étel választék és minőség elképesztően jó volt. Akkor mi a de? Hát a dugódíj. Idézem:
" A szállodánkba külső áru (étel, ital) nem hozható be. Ha ez megtörténne, abban az esetben dugódíjat vagyunk kénytelenek felszámítani
melynek mértéke 1000 Ft/üveg/ üdítő, 4000 Ft /0.
75 l bor, 10,000 Ft /üveg/ rövidital. Idős koromra jártam néhány tucat szállodában de ekkora marhaságot még nem tapasztaltam.
2015. március 31.gyerekekkel járt itt 55Külföldről hazalátogató lányunk és az itthon élő fiam családját láttuk vendégül a Bajorban. A családnak 8 főre foglaltam asztalt. Csak a legjobbakat tudom elmondani. Az étlap olyan hosszú, hogy nem lehet a végére jutni annyi a választék. Az étel ízletes az adag bőséges az ár érték arány jó, a felszolgálás udvarias. Szóval bátran ajánlom másoknak is. Tomibá
2015. március 30.a párjával járt itt 45 Az élővíz csatorna mentén lévő szálloda nagyon gyermekbarát, rengeteg játszóházzal. Az akciós csomagban napi háromszori étkezést kaptunk svédasztalos rendszerben jó minőségben. A szoba tágas és kényelmes volt. Klasszikus értelembe vett úszó medence nincs egy relax medence és Jakuzzi van. A személyzet segítőkész és barátságos.
Sajnos a parkolás nagyon macerás a szobák számához viszonyítva kevés a parkolóhely. Tomibá
2015. január 20.a párjával járt itt 45Decemberben jártunk a Hotelben. A foglaláskor volt egy kis zűr, de telefonos egyeztetés során tisztáztuk a helyzetet, és kárpótlásul egyel magasabb kategóríájú szobát kaptunk. Végül is minden remek volt, kiváló kirándulásí lehetőségek vannak.A jakuzzi szenzációs, a nagymedence vize kissé hűvös.
Bajúsz Tamás Szeged
2014. április 23.a párjával járt itt 55 Gyermekeinktől név és születésnapi ajándékként kaptunk egy négy napos lehetőséget az aktiv kikapcsolódásra a Hotelban. A hotel ajánlatába már e-mailben megkaptunk egy nagyon hasznos tájékoztatást a környékbeli látnivalókról, aminek nagyon örültünk, mert ha elmegyünk valahová, mindig megnézzük a környék nevezetes helyeit.
Már az érkezéskor feltűnt, hogy itt mindenki mosolyogva beszél velünk. A Hotel nagyon hangulatos, családias, a konyha kimagaslóan jó. Csodálatos kirándulást tettünk a Monostori Erődben, nagy élmény volt aminek az értékét még növelte egy nagyon jó idegenvezető fiatalember előadása az erődről. Visszatérve nagy pancsolás, majd egy bőséges kiváló vacsora
Másnap Majkra mentünk a Kamalduli Remeteség látnivalóiban gyönyörködtünk. Jártunk még Móron és Zircen, Sajnos Pannonhalmára már nem jutottunk el Talán majd jövőre. Szeretném még megemlíteni a tulaj fahéjas ágyas pálinkáját amit üdvözlőitalként kaptunk, hát nem semmi. Mindehez még sok mosolyt és kedvességet kaptunk lehetne egy Horvát mondás a Hotel szlogenje: A mosoly nem kerül semmibe. Bajúsz Tamás Szeged
2013. május 23.a párjával járt itt 45Csodálatos négy napot töltöttünk itt a felségemmel. Egy gyerekbarát hotel, ahol Leveli Béla fogadja a kis vendégeket. Kipróbáltuk a Dottó utazást, egy profi vezetővel. A wellness részleg kiváló szinvonalú, a konyha változatos. Főleg gyermekes családoknak ajánlom. Akciós csomagjuk nagyon pénztárcabarát
Bajúsz Tamás, Szeged