2016. június 19.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szüleim 50. Házassági évfordulójának megünneplése céljából tértünk be a Kecskeméti Szélmalom Csárdába. Az alkalomból kifolyólag, még a megszokottnál is jobban reméltem, hogy a hely beváltja a hozzá fűzött reményeimet, azonban ennél sokkal többet adott.
Megérkezésünk perctől a távozásunk pillanatáig olyan figyelembe és udvariasságban volt részünk ami minden elvárásunkat felülmúlta. A felszolgáló személyzet rendkívül hozzáértőnek, segítőkésznek és kedvesnek bizonyult. Az megrendelt italokat - ételeket rövid időn belül megkaptuk, s mind a tálalás, mind a felszolgált ételek íze maximális megelégedésünkre szolgált. Nem vagyunk kis étvágyú család, de a felszolgált mennyiségeket nem tudtuk maradéktalanul elfogyasztani, bár a "szemünk" még kívánta az ízletes falatokat. A tejszínes eperkrém levesről csak legekben tudok beszélni, mint ahogy a 2 személyes tálról is amit rendeltünk (bár az inkább 3 személynek való ! ). A desszertként rendelt túró gombócok méltó befejezést biztosítottak az igazán ízletes és rendkívül kiadós vacsorának. Itt kell megjegyeznem, hogy a pincérek lehetőséget biztosítottak a malomban található különteremben szüleim meggratulálására is, amit ezúton külön köszönünk nekik. A jókedvünk a fizetés után is megmaradt, mert abszolút korrekt elszámolás mellett, nagyon pénztárcabarátnak bizonyult a Csárda. Ezúton is még egyszer köszönöm a személyzetnek, hogy egy ilyen emlékezetes vacsorával járultak hozzá családi ünnepünkhöz. Ide még biztosan visszatérünk !