2014. március 19.egyedül járt itt 55 Már nagyon régrn jártam azon a környéken, pedig régebben gyakran előfordult arrafelé, de az élet úgy alakult, hogy ma már a város másik résében élek. Meglepődtem mennyi változás történt és a mászkálás és bámulgatás közepette megéheztem így kerültem ebbe a kellemes kis helyre. Az étlapon sablonos, de különleges ételek is fellelhetők.
Én Kapros pulykapaprikást ettem Káposztásgaluskával. Nekem nagyon ízlett szeretem az ilyen érdekes ételeket.
2014. március 19.a párjával járt itt 45 Érdekes számomra, hogy ezt az éttermet még nem értékrlték, pedig igen népszerű. Először a munkahelyemen rendezett ünnepségre szállítottak sok-sok különböző pizzát. Nekem a diaboló, pepperonis és a dekmeron jött be a legjobban. Majd többször rendeltem én is és kollégáim is pizzát egyénileg is. pontosan szállítottak mindig.
Természatesen a családdal is rendeltünk nem is egyszer pizzát, sőt elmentünk enni is az étterembe. Olyan mennyiségű a választék, hogy alig tudtunk dönteni. Legutoljára a 2 azemélyes Tájfun tálat rendeltük meg. Nagyon sok izű a konyhájuk, érdemes átböngészni neten az étlapot. Biztos kedvet kapnak és ellátogatnak az étterembe. Egyedül én azt ronám fel, hogy kissé sötétnek találom, mentségükre viszont az szóljon, hogy valami gyárterület lehetet régen.
2014. március 19., kollégákkal járt itt 55 Szinvonalas jó helyen lévő szép épület, modern mégis meőrizte a régi patináját. Évvégi Vállalati bulin vettünk itt részt nagyon megvoltunk elégedve, nagyszerű hideg konyha változatos ételek, kiváló sütik voltak. Én bort ittam annak a minőségével is megvoltam elégedve.
A céges rendezvény sikeréhez nagyban hozzájárult ez az igényes étterem, jó választás volt a vezetőség részéről.
2014. március 19.a párjával járt itt 45 Hideg időben egy árubemutató alkalmával jártunk itt. Tehát az étel egy szabványos tömegnek való volt. Csontleves és pörkölt egyszerüen, de izletesen elkészítve. Maga az épület jól néz ki több helyiséges. Átmentünk a söröző részébe ahol szívesen láttal bennünket sőt az előadás nagy részét itt töltöttük a igen kedve személyzettel beszélgetve.
Elmondták, hogy télen elég gyatra a forgalom, ezért szorulnak erre, hogy ilyen előadásokra kiadják a helyiségeket. Jó a környezet is és a fekvése is a neve, pedig nagyon kedves.
2014. március 17.a párjával járt itt 45 Sokrétű hely. Napközben sima étteremként üzemel ahol munkahelyi ebéd is elfogyasztható. Van egyszerübb és bonyolult étel is. Akár csak egy italra is belehet ugrani. Estefelé, pedig átvált egy reprezentatív étteremre kávézora, akár színház után is be lehet ugrani egy kellemes vacsorára beszélgetésre. A környéken van egy jó pár szinház.
Én megkóstoltam a tejszines rakott krumplit a olasz tésztát, de a fagylaltot is náluk megvoltam mindel elégedve. Jó a tömeg közlekedése és csaknem a bazilikával szemben helyezkedik el.
2014. március 17.a párjával járt itt 55 Nagyon jó helyen lévő étterem és régóta üzemel, ugyanis én már több mint 30 éve is jártam itt. Természetesen többször átalakították, és az ételek stílusán is többször változtattak az elmúlt évek alatt. Én ez alatt a több mint 30 év alatt jó párszor megfordultam itt többféle társasággal mindig megvoltam elégedve a kiszolgállásal.
Ettem már tatárbifsztektől kezdve pacalon, rántottsajton keresztül leveseket is. Természetesen ittunk is már jópárszor és az italokkal is megvoltunk elégedve.
2014. március 17.családjával járt itt 45 Érdekes különleges és nagyon változatos étterem jó közlekedéssel, jó fekvésű Ferencvárosi étterem. Egy kellemes beszélgetéssel egybe kötött evésre mentünk be a férjemmel és a fiammal mennyemmel együt. Nem céltudatosan hanem véletlen ötlet alapján kerültünk ide. Tehát nem a megszokott helyeink egyike, de nagyon kellemesen végződött ez a hirtelen ötletű kiruccanásunk.
Javasolom a neten mindenki nézze meg a honlapjukat, én nem szvesen szoktam ételt ajálani mivel mindenkinek más az izlése, én mindig a különlegességeket választom az étlapról, na most ezen a helyen ez is megtalálható.
2014. március 17.a párjával járt itt 45 Egy időjárás miatt félre sikerült kirándulás miatt kötöttünk itt ki. Már agyon áztunk és pont az a kilátástalan soha el nem álló esős idő volt az országnak ennek a felén, dühöngtünk miért nem a másik felére indultunk, amikor ráakadtunk erre a szimpatikus helyre. Végül is így ennek az étteremnek köszönhetően mégis jól éreztük magunkat és felvidultunk.
Kellemes nem kevés időt töltöttünk itt el. Alkalomadtán azért szebb időben is szeretnék Dunaújvárosba ellátogatni, és természetesen az éttermet is felkeresni.
2014. március 17.a párjával járt itt 55 Kb. tavaly június körül jártunk itt. Véletlenül akadtam rá az interneten,mert volt Széchényi pihenő kártyám és olyan helyeket kerestem ahol elfogadják. Ez az étterem elsőként fogadta el informáciom szerint. Tulajdonképpen önkiszolgáló étterem, óriási választékkal és olcsó árakkal, nagy adagokkal.
Elsősorban, nyitvatartásából is következik, hogy a környékbeli dolgozók kiszolgálására van üzemeltetve. Ha jól tudom kiszállítással is foglalkoznak. Minden friss volt náluk és ahhoz képest, hogy milyen nagy a forgalmuk nagyon gyors a kiszolgálás. Lényeg ha valaki csak egy jót és gyorsan szeretne enni ide kell jönni. Ja és még a jópofa neve miatt is választottam ezt az étteremet. Javasolom mindenki nézzen utánna az étlapjának megéri.
2014. március 12.gyerekekkel járt itt 55 Kék Egér Sport étterem nagyon alkalmas rendezvényeknek. Mi itt tartottuk a fiam esküvőjét is. Mindent előre egyeztettünk és kiválóan sikerült. Nagyon rugalmas a személyzet, alkalmazkodtak a kéréseinkhez. Több helysége van tehát az átöltözéstől kezdve minden könnyen megoldható volt.
Kiváló a közlekedés, és ennek ellenére csendes nyugodt hely, és autóval is könnyen megközelíthető jó parkolási lehetőség van. A sport telep is nagyon szép hangulatos sok jó fényképet is készítettünk. NA és nem utolsó sorban az étel is nagyon finom volt. A féjemmel többször kettesben is voltunk már vacsorázni, és ebédelni is.