2018. május 13.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Négy napot töltöttünk a Hotel Marinában,teljes ellátással,minden elismerésem, a szálloda vezetőségének, és minden dolgozójának,pazar ellátásban volt részünk,mosolygós ,kedves figyelmes,személyzet , remek a strand, nyugágyakkal szép gondozott környezettel,jókat szaunáztunk,csak ajánlani tudom mindenkinek,
2018. február 12.barátokkal járt itt 55visszatérő vendégek voltunk a szállodába, ott karácsonyoztunk, mindennel max megvoltunk elégedve,nagyon szép volt a karácsony esti kis meghitt ünnepség , királyi svédasztalba volt részünk, finomak ízletesek a felszolgált ételek, a személyzet kedves és figyelmes, külön kiemelném a jó kezeléseket, és a hozzá értő személyzetet,nagyon jó hogy a gyógyvíz bent van a szállodába ,így minden helybe volt, ki sem kellett mozdulni a szállodából, csak ajánlani tudom , mindenkinek,
2016. szeptember 14.a párjával járt itt 55 három napot töltünk a szállodába nagyon jó helyen levő szálloda közel a fürdőhöz szép rendezett szálloda belső udvarral, kényelmes ágyak, tisztaság és rend mindenütt.
nagyon finom és bőséges volt a reggeli,kedves figyelmes volt a tulajdonos hölgy a reggelinél,a svédasztal,mindig pótolva volt
egyedül a fokhagyma krém leves a vacsoránál nem nyerte el e tetszésünket,vagy legalább két levesből választhatunk volna,ha már ilyet főztek,
a tulajdonos férfi kicsit , bizalmatlan,valahogy nem tud a vendégek kedvébe járni,. de ettől függetlenül mi jól éreztük magunkat.
2016. május 23.barátokkal járt itt 554napot töltöttünk barátokkal, a szállodába, csak jót tudok irni, mindennel elégedettek voltunk,kedves személyzet, tisztaság , pazar svéd asztal, feledhetetlen wellnes részleg ,kényelmes ágyak ,mintha itthon aludtunk volna a sajátunkba, meg merem kockáztatni, hogy az ország egyik legjobban felszerelt szállodája.