2022. november 1.a párjával járt itt 15 Az szoba bútorraktár volt (átrendeztük), viszont az ágyba oldalazva kellett bemennem, mert nem volt 20 cm a faltól, 236. szoba ( képzeljétek ezt el éjszakai pisilésnél), mikor min. 350 szoba van az épületben. A fürdőszobában, meg egyébként az egész épületben a radiátorok nem fűtenek, így reggelre a fürdőruhád, köntös vizesen marad.
Mielőtt lefoglaltam megkérdeztem, hogy le lesz-e korlátozva wellness részleg. Azt mondták, hogy nem. Ennek ellenére november 1-én, ami állítólag ünnep, se a szauna, se a gőzkabin nem üzemelt. Még jó, hogy a medencét nem űrítették le. Apropó szauna: okt. 31-én a kisgyerekek a szaunában ki-be rohangálnak. Egyébként a fittness teremtett fejenként, alkalmanként 1000 Ft-ot kell fizetni, ha egyáltalán ezek után edzeni szeretnétek. Lehet, hogy a grófok itt 1700-as években remekül szórakoztak, de nekem ez a hely 200. 000,. Ft-ért nem ütötte meg a színvonalat. Üdvözlettel: