2017. november 29.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Többször jártunk párommal itt. (Írhatnám úgy is, hogy sokszor, hiszen törzshelyünk) Az étterem konyhája és személyzete olyan szintű, hogy taníthatnák a vendéglátó iskolákban. Rendkívűl udvarias, kedves, szinte baráti a vendégekhez való hozzáállásuk.
A konyha teljesítménye szerintem országosan is figyelemre méltó, nem tudunk olyant kérni, amit azonnal, és szinte természetesen ne tudnának teljesíteni, kiváló, tökéletes minőségben. Rendszeresen látogatjuk a "rendezvényeiket" is, ezt is csak dícsérni tudom. Kossuth- és egyébb díjas, országos hírű művészekkel találkozhattunk "ember közelségből", beszélgethettünk Velük, sőt, fotókat is készíthettünk. A vendéglő belső tere rendkívül kultúrált, barátságos, egyedi stílussal körítve. A rend és a tisztaság, mint ha otthon lennénk, akaratlanul is csak cipőtörlés után lépünk a helyiségbe. Minden szempontból tökéletesnek tartom a Vendelin Éttermet, és hozzá kell tennem, hogy nem vagyok sem rokona sem ismerőse az étterem vezetőségének, személyzetének, dolgozóinak Most láttam meg, hogy a párom lapjára írtam, sorry, én vagyok a pár másik fele. :)
2017. április 19.családjával járt itt 55 Sok-sok fa és tiszta körülmény között helyezkednek el a medencék. Kellemes a gyógyhatású vize. A baj csak annyi, hogy nagyon kevés medencével rendelkezik. A fürdő inkább alkalmas az idősebb korosztály számára, valamint azoknak a fiatalabb generációnak akik napozni, pihenni szeretnének egy kellemes helyen.
A régi időket idéző környezetbe érkezik , aki ide látogat. A strand árfekvése nagyon ideális.
2017. április 19.családjával járt itt 55 Egy akciós ajánlatnál véletlenül találtam rá erre az apartmanra. Úgy vásároltam meg az üdülési csomagot, hogy nem tudtam igazából hol helyezkedik el és milyen. Érkezésünk időpontjábban, ami sokkal korábban történt mint a megadott időpont, még nem volt ott a fogadó személyzet.
A telefonhívásomra egy kedves női hang tájékoztatott, hogy 5 perc múlva odaérkezik . Nagyon kedvesen fogadott és 2 perc várakozásunk volt csak. Tetszett a gépkocsi biztonságos elhelyezése, valamint nagyon kellemes apartmanba vezetett be bennünket a 2. emeleten. Rendezett, tiszta szoba és kiszolgáló helyiségek. Minden a helyén, rendben tisztán. Kérés nélkül wifi jelszó. A reggeli és vacsora tikettek tájékoztató írással elhelyezve az asztalon. Nagyon kellemes napokat töltöttünk ott, visszatérő vendégek leszünk ezek után. Nagy előnye, hogy közel a fürdőhöz, rendezett, csendes, belső parkra nyíllik a terasz.
2017. április 18.családjával járt itt 35 Nem ebben a hotelben voltunk, csak az éttermét vettük igénybe, mert az apartman tulajdonosa ahol mi voltunk , ide irányította a vendégeit akik félpanziós ellátást kértek. Ez egy kicsit rossz döntés volt a részemről, hogy igy foglaltam le a szobánkat, de minden ilyen, egy zsákbamacska ha először jár az ember azon a helyen.
Az étterem átlagos, a tisztaság átlagos, de a személyzet nem a legfigyelmesebb, pedig nem sok vendég volt. Az étel egy nagyon egyszerű menzának felelt meg. Nem fogom többé felkeresni ezt a helyet.
2017. március 17.a párjával járt itt 55 Az elmúlt héten a párommal Zalakaroson üdültünk. Sétánk után a Kicsi Rigó Étterembe tértünk be ebédelni, ahol rendkívül finom és bőséges ételeket kaptunk. A személyzet profizmusa egy előkelő szállodában is megállná a helyét. Udvariasak, figyelmesek, segítőkészek, barátságosak voltak.
Tiszta vasalt abroszok és ami nagyon tetszett az a formaruhájuk volt. Mindenkinek ajánlom aki erre jár, hogy látogassa meg ezt az éttermet, de nagyon figyelmesen nézze meg, hogy a Kicsi Rigó Étterembe térjen be, ne a mellette lévő Rigó Étteremben, mert ott mindezeknek az ellenkezőjét tapasztalhatja.
2017. március 14.a párjával járt itt 25 A párommal voltunk a napokban Zalakaroson üdülni, érkezés után elmentünk sétálni és betévedtünk ebbe az étterembe. A teraszon foglaltunk helyet. A pincér által ajánlott ételt kértem, de sajnos nagyon melléfogtam, a hús egy kicsit rágósra sikerült, de a köret ,amely rizs volt az péppé főzve, szinte, mint a kása szétmálva.
Reklamálásomra azt a tájékoztatást kaptam, hogy ez itt így szokás. A mosdó állapota katasztrófa. Nem ajánlom senkinek, hogy itt étkezzen ha ebben a városban jár. [Moderálva - a szerk. ]
2017. március 14.a párjával járt itt 15 Katasztrófa ez a (miért is)4 csillagos apartmanház. Ajándékba kaptunk egy welnes csomagot,ami ebbe az apartmanházba szólt. Megérkezés előtti napon emailben érdeklődtek, hogy mikor érkezünk és átküldtek egy étlapot , hogy vacsorát rendelhetünk . Kedves gesztusnak tünt részükről. Itt mellékelem az üzenetet. " Kedves Mária!
Apartmanházunk házias ételekkel várja Önöket, melyet balatoni panorámás étkezőnkben, gyertyafény mellett tud elfogyasztani párjával. Amennyiben az érkezés a késői órákba nyúlna, mi előre fel tudjuk venni vacsora igényét és érkezéskor már csupán italaink közül kell majd választani. A vacsorát adott nap 17:00-ig szükséges leadni, hogy konyhánk a legtöbb időt szentelhesse az ételköltemények elkészítésére. A három fogásos vacsoránkat mindösszesen 3000 Ft/főért tudják választani, amihez most egy kedvezményt is biztosítunk! Amennyiben legalább két este nálunk költik el vacsorájukat, úgy 2500 Ft/fő-ért tudják igénybe bőséges vacsoránkat! Kérem írja meg érkezésük várható időpontját. Várjuk Önöket szeretettel! Royal Mediterran**** Csapata "
Megrendeltük a vacsorát, de inkább ne tettük volna. Az ételköltemény az apartmanház konyhályában arról szólt, hogy felmelegítették egy kifőzde által elkészített és odahozott ételeket. A megrendelt frissensültek, így melegítve élvezhetetlenek voltak. Bármilyen italt csak egész üveggel vehettünk volna(a bor 5-10 ezer Ft / üveg ). Nem ment el a kedvünk egészen, elkönyveltük, hogy bedőltünk az inkorrekt ajánlatnak. A 45 perces privát jakuzzi használat ami a csomagban ajándékként szerepelt, az-az udvar közepén szabadon álló jakuzziban lehetett volna igénybe venni, úgy , hogy a többi vendég mint moziműsort nézhet. Az apartman "garni szálló jellegű volt". Reggel arra ébredtünk, hogy különböző bogarak ellepték a szobát és a csomagjainkat. Szerencsére sikerült mindenünket kirázni, rovartalanítani és a kocsihoz kimenteni. Mire a recepció kinyitott ( 8 órakkor), addigra már összecsomagoltunk és indultunk reklamálni és azonnal kijelentkezni. Nem lepődtek meg, mert nem mi voltunk az első panaszosok , korábban is volt ilyen, hogy csótányok lepték el az apartmant. Ugyan felajánlottak egy másik szobát, de nem volt kedvünk ezek után itt maradni, elmenekültünk. Mindenkit lebeszélek arról, hogy ide utazzon pihenni.
2017. március 14.a párjával járt itt 55 A szálloda tiszta és csendes, igazán pihenésre alkalmas. A fürdő közelsége, még csak emeli a kényelmet. A szobánk a 3. emeleten volt,a tetőtérben. Nekünk csak annyi volt a baj, hogy eleinte beütöttük a fejünket a padlástér azon részébe, amely az ágy fölött volt. Szerintem egy beépített szekrénnyel, illetve a szoba átrendezésével ezt a kellemetlenséget meg is tudnák oldani.
A reggeli finom, a választék bőséges volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Ajánlom az ismerőseimnek is.
2016. november 25.a párjával járt itt 25 Márton napjára foglaltunk asztalt a párommal egy korai vacsorára. Megérkezésünknél már akadt egy kis gond. Asztal papírral leterítve menű ebédeltetésre,így is hagyták nekünk, mint egy menzán. Majd az asztalunkra hanyagul odalöktek nekünk egy menűsor étlapot, ami csak az aznapi menűről szólt.
Több perces várakozás után megjelent a kiszolgáló pincérünk , akivel közöltük ismét, hogy mi a "Márton napi" menüsort szeretnénk , hiszen a telefonban így kellett foglalni. Percek múlva ott is volt amit kértünk, és ott állt felettünk, hogy mikor és mit is választunk végre. Na , akkor kellett volna felállni és kijönni onnét. Az előétel finom volt, de a levest elfelejtette kihozni, a főfogással érkezett. Majd rájött, miután mondtuk, hogy mi először a levest szoktuk elfogyasztani és utána a frissen sültet így visszavitte. Talán 5 perc múlva kihozta a levest, amit libalevesként felszolgált fel, na ezt inkább tényleg jobb lett volna ha elfelejtjük. Most jött a lényeg, én libasültet kértem ami nagyon finom volt ügyes volt az a szakács aki készítette, de el lehet képzelni a bécsi szeletet- pirított burgonyával, amit kihülve visszahozott. Arról nem beszélve, hogy amit kértünk italt hozzá , mindig más mennyiségben kaptuk, mint azt kértük. Így nagyon keserű szájízzel jöttünk el az étteremből. Az, hogy eléggé borsos áron vacsoráztunk az nem zavart volna, de az igen, hogy ilyen figyelmetlen kiszolgálásban volt részünk. Nagyon sokat étkezünk étteremben, sok felé jártunk- járunk, de ilyet még soha nem tapasztaltunk. A vezetőnek ajánlom, hogy a pincéreknek vegyen egy jegyzetfüzetet, amibe beleírják, hogy ki, és mit is rendel és mennyit. . Az biztos, hogy nem megyünk többet erre a helyre és az ismerőseinket is( akik eléggé sokan vannak)lebeszéljük.
2016. március 27.a párjával járt itt 55 Tegnap előtt voltam a párommal az étteremben. Nagyon fínoman és ízletesen főz a szakács. Nem tudtam még soha olyat kérni, amiben valami kifogást találtam volna. Az országban talán a legjobb halászlevet főzik itt. A pincérek kedvesek,udvariasak. A csárda tiszta, nekem egy kicsit már sok a dísz, de attól kellemes a hely.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy egyszer ki kell próbálni és utána mindíg visszajáró vendékek lesznek , úgy mint mi. Kedden megint ott leszünk :). Gratulálok a tuljdonosnak, csak így tovább. . .