2019. szeptember 3.családjával járt itt 552019 nyarán több alkalommal is vacsoráztunk itt.
Számomra nem egy egyszerű pizzéria, nagyon finomak és különlegesek az ételek, kedves a kiszolgálás. Legtöbbször nem is pizzát kértünk, mert annyi vonzó étel volt az étlapon. Férjem egyik kedvence az édesburgonya leves lett, ez azért érdekes, mert nem is szereti az édesburgonyát. :-)
Nekünk is ajánlották, mi is csak ajánlani tudjuk.
2019. augusztus 21.a párjával járt itt 35 Ünnepi alkalom volt, hogy a férjemmel kettesben tudtunk kimozdulni. :-) Már jártunk itt máskor is. A vendégfogadás még finoman szólva sem volt kedves. Volt asztalfoglalásunk, ennek ellenére, amikor megkérdeztük, hogy a kinti asztaloknál is leülhetnénk-e, arra az volt a válasz, hogy “ persze, nyugodtan, a gazdag külföldieket pedig majd elküldjük”.
Szóval ilyen kedvesen fogadtak. Hozzáteszem, nem vagyunk csövesek és csini ruhában mentünk, mivel ünnepelni készültünk. Csak azért nem fordultam vissza az ajtóból, mert nagyon készültünk az estére. A pincér igyekezett kedves lenni ( bár nekem az is erőltetettnek tűnt) az ételek, italok finomak voltak. Sűrűn járunk étterembe, de most fordult elő először, hogy erős késztetést éreztem arra, hogy negatív kritikát írjak.