2018. február 16.a párjával járt itt 55Igényes, tiszta. Többféle hőmérsékletű medence van, mindenki meg tudja találni a neki optimálisat. Télen nagyon kellemes kikapcsolódás, csak ajánlani tudom. Az előtte levő park is nagyon szép, megér egy sétát. A bobpálya egész évben nyitva van.
Csodálatos, hogy meg tudjuk tekinteni ezt a természeti csodát!
(A konyhája borzasztó, de szerintem ez nem a fürdőt minősíti. )
2018. február 16.a párjával járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
3 napot töltöttünk el itt, de alig vártuk, hogy hazaérjünk. A személyzettel meg voltunk elégedve, mindenki nagyon kedves volt. A szoba is rendben lett VOLNA. Sok volt a hangya, illetve amikor este húztam be a sötétítő függönyt előkerült az előző vendég vastag, téli zoknija a radiátoron.
A fürdőszoba csempe koszos volt (penész foltok, hajszálak) és hiányoltam a kéztörlő kendőt. A vacsora nem volt rossz, de kevés. Első este vacsora után rendeltünk egy pizzát, amiben az első 4 szeletből 3-ban hosszú hajszál volt. Visszavittük. A recepciós nem akarta elhinni, de meg tudtuk mutatni, a negyedik szeletnek a tésztájába is bele volt sülve. Távozáskor ettől függetlenül ki kellett fizetni. Nem ajánlom senkinek! :(
2015. június 2.a párjával járt itt 55Nagyon tetszik a hely, a hangulat és a kiszolgálás is. Eddig akármit ettem ott, az mind nagyon finom volt. Sajnos csak ritkán tudok menni, mert elég drága. De imádom! ♡