2013. szeptember 27.a párjával járt itt 15Hát a nyárvégén voltunk ott és volt egy felszolgáló srác aki semmibe vett minket,arcokat vágott és ahogy elnéztem szerintem még kiis gúnyolt minket,se egy mosoly semmi,de attól függetlenül a pultos lány nagyon aranyos volt és próbálta behozni a felszolgáló minősíthetetlen hozzáállását! De azételek kitűnőek voltak,és hűen tükrözték az olasz ízeket!
Marica Café-Bar & Étterem válasza
Kedves vendégünk!
Először is köszönjük szépen az értékelést és ezt őszintén írom, a tartalma ellenére. De azt gondolom, hogy ezekből a viszajelzésekből tanulhat az ember és aki ezt nem segítségként veszi, az magára vessen.
Sajnos közel 20 év vendéglátói tapasztalattal mondhatom, hogy örök problémánk nekünk és sok vendéglátónak, hogy rendkívül nehéz jó alkalmazottat találni. Vagy ha jól is dolgozik, ki tudja mit mutat, ha nem vagyok bent, vagy mit mutat ha már nem az első hónapja nálunk. Így aztán tényleg hálás vagyok az észrevételért, mert hiába követünk el mindent, hogy a vendég jól érezze magát nálunk, ha egy ember észrevétlenül lerombolja egy másodperc alatt, amit többen akár évekig építgetünk. Nem tudom sokat kérek e azzal, hogy ha leírnád nekem az említett felszolgálót. Azon időszakban ketten dolgoztak nálunk fiúk, egyikük normál testalkatú, a másik picit pocakosabb. Sokat segítenél, ha erre válaszolnál. Mindentől függetlenül eddig is sokat segítettél. Reméljük a későbbiekben még majd a vendégeink között tudhatunk. További szép napot: Kapossy Balázs 20-477-22-39, maricacafe@gmail. com
2013. október 1., Kapossy Balázs, üzletvezető