2015. augusztus 21.családjával járt itt 55Teljesen megvagyunk elégedve kiváló a felszolgálás, az ajánlatok és a minőség is. Csak ajánlani tudom
2015. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 55 2015. 08. 20 ám jártam a Mészáros vendéglőben a családommal ami nagyon hangulatos és családias! ! Parkolni könnyű attól hogy sok a vendég hiszen nagy a parkoló. Mindig szívesen betérünk Mészáros István fantasztikus vendéglőjébe ha arra járunk,kihagyhatatlan mivel a kiszolgálás gyors az ételekből nagy a választék és még ízlésesen is!
Kedves, udvarias és nagyon figyelmes felszolgálokkal találkozhatunk,minap mikor ott jártam a családom helyet foglaltunk egy szabad asztalnál rögtön jött egy pincér aki hozta az étlapot majd nem több,mint 2 perc múlva egy etetőszékkel tért vissza a pici unókámnak, megkönnyitve így a lányom "Helyzetét" hiszen így ő is nyugodtan tudott ebédelni! A megrendelt italokat és ételeket elég hamar kihozták az asztalunkhoz. Az ételek nagyon finomak a frissen sültek valóban frissen készűltek,bőséges,kiadós adagokat kaptunk amiknek isteni izűk volt! Csak is ajánlani tudom ezt a Vendéglőt
Ohhh és a tepertős pogácsából feltétlen vinni kell utravalónak! !