2014. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Zalakaros domboldalába található. közvetlen a kilátó lábánál. Tiszta időbe,( Köd, Pára)Csodálatos a kilátás a Balatonra,és a környező dimbes-dombos tájra. A kilátóból leérve,erdei sétát is lehet tenni. Séta után jól esik egy finom vacsora,ami kemencébe sült finomságokat jelent Pl csülök,oldalas,kacsacomb.
Ezek a fincsi ételek után,lehet borozgatni,közbe szól az élő zene. Ami sajnos már több helyen kihalófélbe van. Nekem ez a hely azért is tetszett. Mert az ételek ,italok kifogástalanok voltak. A személyzet udvariassága,figyelmessége,tisztaság,mindenbe megfelelt. mivel én a párommal voltam nem is igazán vettem észre,hogy a gyerekekkel is nagyon jól foglalkoztak. Csak akkor figyeltem fel,mikor egy család két gyermekkel megérkezett. A pincér egyből hozta a gyermek székeket. Így a szülök is nyugodtan vacsorázhattak. Ezt a helyet mindenkinek ajánlani tudom. Nagyon jó volna több ilyen hellyel találkozni. Én nem csak a pénztárcát akarják rabolni. Az árak szerintem korrektek.
Kellemes kulturált ..... -
Curry House Budapest
2013. december 5.barátokkal járt itt 55 Nagyon jól érezték magunkat. Hangulatos,baráti,tiszta, kulturált kisvendéglő. A személyzet udvarias,figyelmes, és nem tolakodó. Ezt azért írom mert voltam olyan helyen ahol szinte mindent ránk akartak tukmálni pedig jócskán fogyasztottunk. Azt hiszem máskor is felkeressük jó száj ízzel és csupa vidámsággal távoztunk.
Csak így tovább sok vendéget és finom ételeket készítsenek ezek után is. És Kellemes Ünnepeket Kívánok az egész csapatnak. Mert ez a munka az csapatmunka így együtt jön össze ez a szép eredmény.
2013. szeptember 6.barátokkal járt itt 55Nagyon jó a szállás,a háziak kedvesek,barátságosak. Tiszta jól felszerelt. Jól éreztük magunkat. A fürdő közel van a szálláshoz,gyalogosan kb 5 perc.
Éttermek közül lehet válogatni árak szinte megegyeznek. Ajánlanám a közeli látni valókat. Siklós,Máriagyűd,Pécs, feltétlen nézzék meg sok a látni való. Számunkra felejthetetlen Harkány.