2013. augusztus 6.a párjával járt itt 15 A vendéglő étlapja alapján nagyon ígéretesnek gondoltam helyet, elsőként halászlevet rendeltem, ami borzasztó sós volt, a halnak meg pocsolya íze volt. Másodikként a párom őzpörköltet rendelt pirított kenyérlángossal, helyette alig sütött sajtospizzát kapott rágós, íztelen őzpörkölttel a tetején, az egészet szétáztatta a szaft.
Életében nem hagyott még ott ételt étteremben, eddig. Én vargánya gombás, diós, spenótos széles metéltet rendeltem csirkeropogóssal. A hús három pinduri épphogy megsütött csirkemelldarabka volt, egy hatalmas halom szétfőtt zöldes tésztakupacon,rágós gombadarabokkal és egy kis tört dióval. Egyáltalán nem tudtam semmilyen ízt felfedezni benne. Leginkább szétfőtt tejfölös tészta íze volt, még a csirkének is. A kiszolgálás viszont teljesen rendben volt. A hely is illett a környezethez.
Tűzkert Vendéglő válasza
Kedves vendégeim!
Nagyon köszönöm reagálásukat. Minden kritika tanulságos.
Végtelenül sajnálom, hogy nem voltak jó tapasztalataik.
És leginkább azt sajnálom, hogy ezt nem jelezték azonnal a számomra, akkor lehetőségűnk lett volna korrigálni,valamint, hogy ezt névtelenül tették.
Kérem önöket, ha a közelben járnak mindenképpen keressenek meg engem.
Üdvözlettel
2013. augusztus 13., Hidasi Károlyné, tulajdonos