2016. szeptember 27.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A hely tele kedvességgel, odafigyeléssel. Kényelmes, csendes szobák, nagy adag vacsora, finom kávé. Éjjel-nappal értünk vannak. Minden kérésünket, kérdésünket azonnal teljesítették, válaszoltak.
A fürdőbelépővel pedig a egyszerűen a tömeg mellett elsétálva mehettünk be. Élmény volt! Köszönjük!
2016. szeptember 17.a párjával járt itt 55 Nagy adag vendégek iránti tisztelet és odafigyelés. Kiváló, extra kényelmes ágyak ( 40 felett ajándék az ilyen ágy,főleg ha egy fáradt férjjel érkezel), saját termálvizes medence, és egy fitness jakuzzi. ( a kapcsolója a falon van, így a kellemesen elgémberedett végtagjainkat rá kell venni egy kis extra lépcsőzésre, 4 a kimászáshoz, 4 a visszamászáshoz, ha újra azt szeretnénk,hogy a víz táncra kelljen és tovább kényeztessen).
Hölgyeknek ilyen helyzetekre ajánlom a legbájosabb mosolyuk elővételét és az urak örömmel ugranak kapcsolgatni. Az étterem megfelelő, töltik folyamatosan, segítőkészek a kávé jó. Extra szolgáltatásként a masszázst ne hagyják ki, a csokoládés fantasztikus. Finom illatú, nyugtató,relaxáló csábítás. ( még két nap után is érezni véltem a bőrömön az illatát) Nekünk tetszett, visszatérünk!
2016. szeptember 17.barátokkal járt itt 55 A közvetlen vízparti igényes házikó azonnal megfogott. A szobák tiszták, modernek, a házigazda végtelenül segítőkész és korrekt. A vendégek rendelkezésére áll a teljesen felszerelt konyha is. Az udvarban lehetett sütögetni ( fa bekészítve- utólag is köszönjük) + csónak a saját stégen, ha éppen horgászni, evezgetni támad kedve az embernek.
Közvetlen a ház mellett ( a szobából szó szerint 1 lépés) áll egy jakuzzi. Isteni! Ajánlom mindenkinek! Mi a Siratói 16 apartmanban voltunk.
2016. szeptember 17.barátokkal járt itt 55Békésszentandráson pihentünk, közel volt, mindig sokan voltak bent, gondoltuk adunk egy esélyt neki. Korrekt, vidéki bájjal rendelkező étkezde. Nagy adagok, semmi elegancia, de igazi hús, igazi krumpli, igazi saláta és finom levesek. Minket megfogtak. Jól éreztük magunkat,visszamegyünk!
2016. szeptember 17.a párjával járt itt 15 Az "apartman" egy fogorvosi rendelő alagsorában van. Bár a foglalásunkban a wellness használata is benne volt, odaérkezésünk után derült ki, hogy ha fürödni szeretnénk akkor fizetnünk kell. Mivel reklamálni mertünk amire visszaértünk a városból ( kb. 2 óra) jéghideg szoba fogadott.
14 fok volt, amit a személyzet elrendezett annyival, hogy be van állítva a klíma, itt bizony 20 fok van. ( Kabátban fáztam és hideg volt a radiátor) Miután egyeztettünk a karbantartóval, aki megerősítette, hogy el van zárva a fűtésünk és reggelig nem tud tenni semmit, mert a " főnök bezárta" visszakértük a pénzünket és eljöttünk. + infó a bejelentkezéskor közlik,hogy csak akkor marad az ár, ha nem kérsz számlát, + mint kiderült nincs vásárlók könyve ( panaszkönyv).