2016. november 7.a párjával járt itt 15 Megérkeztünk, a "Fogadó" előtt fizetős parkoló. Recepció helyett bárpult. Bejelentkezéskor, ami egy étkező asztalon kitöltött lappal történt, mindent előre ki kellett fizetni. Több helyen megfordultunk már, de ilyen még nem történt. Mikor felkisértek a szobába akkor azonnal megértettük, hogy ez miért történt.
A szoba egy kis lyuk tetőtéri ablakkal. A bútorokat, valószínű, hogy egy németországi lomtalanításnál szedték össze, majd egy ideig még szabadtéren tárolták. Természetesen klíma nincs, hűtőszekrény nincs. LCD televízió van, távirányító nincs. / A személyzet szerint az előző vendég elvitte. ? ? ? ? /Ezek után természetesen kértünk másik szobát, a válasz nincs teltházunk van, ha-ha-ha, ez nem volt igaz. De a személyzet előtt le a kalappal, fél órán belül kaptunk egy kívül belül mocskos, penészes hűtőszekrényt, melyet a recepciós száraz ronggyal letörölgetett, valamint visszaszerezték az előző vendég által elvitt távirányítót. Akkor még nem tudtuk, hogy a konyha szellőzője az ablakunk mellett van, ami a későbbiekben folyamatosan nyomta a lecsó illatot. A takarításról dicsérő szavakat nem tudok írni. A félpanzió megfelel egy óvodás zóna adagnak. Tapolca gyönyörű, szerethető kisváros, nagyon sok látnivalóval, program lehetőséggel. Mindenkinek javasolni tudom, de könyörgöm nagy ívben kerüljék el a Varjú Fogadót.
2016. május 11.a párjával járt itt 55 Egy május elejei 3 napot töltöttünk a szállodában. A Balaton még fürdésre alkalmatlan volt. Ezért a szálloda szolgáltatásait vettük igénybe. Különösen tetszett, hogy kerékpárt tudnak biztosítani, így a környéket jobban megismerhettük. Pl. megnéztük a Kőröshegyi völgy hidat. A személyzet szolgálat kész.
Az ételek mennyisége és minősége kifogástalan. Mindenhol tisztaság volt. Ár-érték arányban kiváló, mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönjük!