2016. május 17.családjával járt itt 15Sajnos ide kellett jönni,mert egy héttel a ballagás előtt máshol nem volt hely! Ez már gyanús lehetett volna!
Voltunk anyuval itt,akkor a névnapját ünnepeltünk,nagyon sokat kellett várni,de mivel rég volt és máshol nem volt hely,ezért adtunk még egy esélyt az étteremnek!
Hát szégyellem magam a család nevében,hogy egy ilyen koszos,retro étterembe kellett jönni!
2016. május 17.gyerekekkel járt itt 15Nagyon szerettem ide járni!Gondolom szakács váltás volt!Elhívtam a családot,hogy egy jót együnk,hát sajnos nem sikerült!Az biztos,hogy nem megyünk és nem is ajánlom senkinek!!!A Kispesti Lagúnába még nem csalódtam,de itt volt egy kedvenc, ami miatt odavezényeltem a csapatot!
A kiszolgálás elfogadható volt!
2016. május 9.barátokkal járt itt 55 Nagyon ritkán jutunk el pihenni,többek között,mert nem tudjuk kire hagyni a kutyákat! De amikor meglátom,hogy akció van Cserkeszőlőn,akkor nem tudom megállni,hogy ne nyomjak a megrendelem gombra! Imádom azt a helyet! Szeretem a bungalók közegét, azt hogy este a csillagos ég alatt jakuzzizhatunk! A kaja fenomenális!
A szolgáltatások nem olyan luxus kivitelezésűek,de az Én igényemnek pontosan megfelelnek! Jókat sétálgatunk,bár nem egy forgalmas,nyüzsgő hely! Jól esik kikapcsolódni! Ha tehetem akkor ott a helyem!