2019. július 15.gyerekekkel járt itt 35 Három kisgyerekkel (3 hónapos, 3 és 5 éves) mentünk nyaralni a Waberer's Club Hotelbe. A családi szobák nagyon szépek, azt leszámítva, hogy az ablakok, erkélyek nagyon koszosak. A kilátás pazar, mert az összes a Balatonra néz. A lakosztály két szobából és egy fürdő-wc helyiségből állt.
Mikor odaértünk tiszta volt, de az ottlétünk alatt egyszer sem takarították ki a mosdót, pedig a táblát is kitettük. A szobák mérete egyébként jó, még a kiságy is elfért. Az ellátás jó, a választék nem nagy, de finom volt, mindig tudott mindenki számára megfelelő ételt választani. A játszóház a gyerekeknek nagyon tetszett, kényelmesen lehetett játszani, a játszótér viszont lehetne nagyobb. A wellness részben csak egy úszómedence volt, aminek a vize a gyerekeknek hideg volt, gyerekmedence csak a szabadban volt, de azt az időjárás miatt nem is tudtuk használni. A személyzet kedves volt, de főleg diákok voltak, sajnos nem túl sok tapasztalattal. Összességében mi azért jól éreztük magunkat, a környezet nagyon szép volt, sokat kirándultunk, a gyerekek is élvezték.