2018. július 14.gyerekekkel járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Én a gyerekeknek vettem ezt a wellness üdülést. Sajnos nem vagyok nagyon megelégedve vele, mert azzal kezdődött, hogy csak ráfizetéses szállás van, amire 7400 Ft. ot kellett még ráfizetnem. Mert az eredeti utalvány a standart szobába szólt és végén csak superior szobát adtak. Már itt átvágtak.
Mikor jelentkeztem telefonon azt mondták, hogy van 3 szoba a másik épületben standart szobás gyorsan faxoljan le. Le is faxoltam és 5 perc múlva jött email, hogy csak a másik épületben van és az ráfizetéses. Utána jött a másik meglepetés hívtak a gyerekek, hogy a dézsma nincs feltöltve vizzel nem lehet használni, hol ott az is benne van az árba. Utána a sószobát is igénybe akarták venni és azt sem tudták, mert mondták hogy nem lehet. Holott az is benne volt az árban. Akkor térítsenek vissza bizonyos összeget. A visit kártyáért is felszámoltak kauciot. Egyedül a strand volt az élmény, mivel nagyon jó idő volt és így kitudták használni. Mondták, hogy a welcome ital is nagyon rossz volt. Nem hiszem, hogy mégegyszer ide befogok fizetni, mert ennyi pénzért máshol több mindent adnak. Másoknak nem igen fogom ajánlani