2017. augusztus 29., kollégákkal járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon drága, és egy ízűek a sütemények. Sajnos borzasztóan elszálltak az árakkal.Pesten olcsobbak a cukrászdák. Akár 700 ft is van egy szelet süti. A fagyi finom. A kiszolgálás jó. A hely ténylegesen szép. De azért nem kellene ennyire lehúzni a népet. Ha egy 4 fős család fagyizik akkor igen csak ott hadja a gatyáját is.
2017. augusztus 27.barátokkal járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sajnos többször jártam az étteremben, és nagyon kellemetlen a tapasztalatom. Családdal barátokkal. Az illemhelyiség kicsi, büdös, és koszos. (itt nem jár az ANTSZ? )Az evőeszközöket nem igazán tisztogatják. Az árról meg nem is érdemes beszélni. Az országban a legdrágább helyek egyike. Pedig hát, egy ócska kis koszfészek.
Ja az ételnek nem csak a minősége rossz, de a mennyiségtől se fogtok elájulni.
2017. augusztus 27.barátokkal járt itt 55Az országban ez a hálózat a legjobb ár érték arány! ! Sajnos kevés étterem van belőle. Az étel, a kiszolgálás, a tisztaság kiválló! Ezt így is meglehet csinálni. Ezektől tanulhatnának a sok éhes vendéglátóhely. Hiszen korlátlan fogyasztás ilyen minőségben sehol nincs. Mindenkinek ajánlani tudom csak! Probáljátok ki és kérlek írjatok ti is véleményt.
2017. augusztus 24.barátokkal járt itt 15Mi egy egész nagy csapat vagyunk. [Moderálva - a szerk.] Ide a Royálba meg mostantól fogva nem járunk, az árak miatt. Nagyon elszálltak az árakkal.Pedig a kiszolgálás és a kaja jó. Finom
Mi olyan 40-45 fős brigád vagyunk. Általában nem egyszerre szoktunk betévedni, de mostantól fogva már ide se megyünk. [Moderálva - a szerk.]