2016. augusztus 7.a párjával járt itt 55 A hely az igazi olaszos hangulatról híres. Nem véletlenül: igazi kiabálós pincérek szaladgálnak, igazi olaszos konyha még a pizza is igazi olaszos. Sajnos az évek alatt egyre többen járnak ide és alig lehet bejutni, mert a bejáratnál folyamatos sor van. Aki az igazi vidéki Olaszországot szereti az nem fog csalódni.
Nagyon finom volt amit rendeltünk (pasta). A hely egyre drágább lesz, de még pont ár érték arányba belefér. Ajánlom mindenkinek aki szerelmes az igazi olasz hangulatba! !
2016. augusztus 7.a párjával járt itt 55 Ez egy nagyon drága szálloda lett, de megéri az árát. Pont egy olyan szobát sikerült foglalnunk ami delux szoba volt. 2 szobás és egy kis sarok ahol le lehetett ülni és gyönyörű kilátás volt. A fürdőbe saját járdán vezetett az út ami 100 méterre volt. Meseszép a szálloda és nagyon tiszta is.
Itt ettük az igazi villásreggelit és a gyertyafényes vacsorát. Az étel minősége 5*-os volt, minden volt ami szem-szájnak ingere. Kettőnknek egy második nászút szolgáltatását nyújtották. Egy nagyon kedves személyzet fogadott minket. A parkolás és a megközelítés kiváló, és a táj egyszerűen meseszép. Egyetlen egy negatív volt az egészben, hogy a wellness részleg valami rossz vicc volt. Oké hogy közel van a fürdő, de azért nem kéne egy ilyen nívós szállodának egy 10 méternél nagyobb medence? Mert csak egy 10 méteres kis medence volt a szállodában egy szaunaparkkal. Pároknak ajánlom jó időben! !
2016. augusztus 7.gyerekekkel járt itt 55 Elsősorban kiemelném, hogy ez egy Gyerekbarát szálloda a javából, illetve itt találtuk meg az igazi wellness központot. A szoba kicsi volt igaz, de nagyon tiszta és jól berendezett. Az egész szálloda nagyon tiszta és barátságos volt. Az igazi gyerekbarát megoldásokat itt tapasztaltuk igazán: A pótágy szivacságy volt, ami rettentően kényelmes volt a 1,5 éves lányomnak.
Volt igazi játszószoba csúszdával meg mindennel felszerelve, igaz egy kicsit kicsire sikerült. A wellness az igazi mámor volt. Van jakuzzi, úszómedence, élménymedence és mini gyerek medence is csúszdával. Ezáltal nem is mentünk máshová fürödni, mert a lányom megőrült ezekért. Az új szárnyban voltunk és innen minden étkezésnél át kellett sétálni a folyosókon az étteremhez. Az étterem változatos volt és finom ételeket szervíroztak. Meglepődésünkre minden este élőzene volt. A személyzetről csak annyit, hogy amikor elmentünk vacsorázni, akkor figyelték, hogy hova ülünk le és pér másodperc múlva oda is jöttek egy etetőszékkel. Második nap már az asztalunkhoz volt készítve. Szóval nagyon figyelmesek voltak és kedvesek is. Bármit kérünk azt gondolkodás nélkül teljesítették. Ez a nyaralás egy igazi álom volt! !
2016. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 55 Egy kis hangulatos étterem a szabadban. Az asztalok mellett volt egy csúszdás játszótér is ami jó időben kiváló a gyerekeknek. Nagyon élveztük, mert pont jó időt fogtunk ki és eléggé kevesen is voltak. Az ételek nagyon finomak voltak, főként azoknak akik szeretik az olaszos, mexikóis ételeket. De természetesen magyar konyha is található az étlapon.
Az adagok megfelelőek voltak és nagyon gusztusosan voltak tálalva. A pincérek nagyon kedvesek és gyorsak voltak. Az ár érték arány kiváló! !
2016. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 25 A problémák már a bejelentkezésnél adódtak. A kedves recepciós elmondta, hogy bárhol meg lehet állni, mert 2 parkolóval rendelkezik a szálloda és van egy mélygarázs is ami 1500 ft/éj. Az egyik parkoló 4 férőhelyes volt a másik talán 10 autó. Így a mélygarázsba kellett lemenni, ami tele volt oszlopokkal és 2 autó egymás mellett visítva fért el.
A szoba (családi szoba) 1 légtű kb 20m2 méteres volt. Mint egy 2 csillagos szállodában, ahol olyan tv van amin 4 magyar csatorna és nincs usb bemenet. A "minibár" rozsdás és penészes volt belülről. A fürdő sarkai penészesek voltak és az egász szállás tele volt pókhálóval. A wellness részlegen omladoztak a falak és el voltak törve a napágyak is. Ez nem egy 4 csillagos szálloda, talán amikor megnyílt az volt. Erősen fel kellene újítani. A pozitívokat is írok: a játszószoba felszerelése szenzációs volt egy ugrálóvárral, valamint az étel isteni finom volt. Gyerekes családoknak nem ajánlom.
2015. augusztus 30.a párjával járt itt 55 A feleségemmel ebédeltem ezen a nagyon jó helyen. Az étel minősége és íze is kiválló volt. Nagyon elegánsan szervírozták az ételeket, mint ha csak a képen láttuk volna. A pincérek mérhetetlenül kedvesek voltak és nagyon segítőkészek. Nagyon finom volt miden amit ettünk de főként a desszert volt az igazi. Proffiterol !
Ez valami elképesztő finom volt, ilyet még egyetlen egy olasz étteremben sem ettem. Sajnos a turisták miatt a hangulat az nem volt tökéletes, mert pont mögöttünk egy amerikai csoport duhajkodott.
2015. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 55 Amikor először mentem ebbe az étterembe, azt hittem, hogy egy kocsmajellegű beülős PUB. Amikor már leültünk és elkezdtünk rendelni az étlapról már máshogy gondoltam. Igazi magyaros ételek és igazi magyaros mennyiség. Ebben az étteremben találtam meg az ország egyik legfinomabb hagymalevesét cipóban amit ők sütnek.
Azóta már többször jártam kislányommal is, akit mindig kedvesen és segítőkészen szolgáltak ki és minden nyűgünket teljesítették. Mindenkinek ajánlom aki szeretne ízletes dolgokat enni és NAGYétvágyú, igazi piros kockás terítős hely.
2015. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 35 Amit kiemelnék pozitívként az az étel minősége és a személyzet kedvessége. Isteni finom és változatos volt a reggeli és a vacsora is. Aki szereti a hasát az nem fog csalódni. A szálloda belülről és a wellness is rendben volt. Sajnos volt negatívum is. Kezdődött a parkolással ami szinte lehetetlen az utcán ingyenesen.
A mélygarázs ára kicsit borsos, de közölték hogy úgy sem lehet kombi autóval beálni mert túl kicsik a helyek. De pont volt ott valaki aki 200 méterre lévő elkerített placcot tudott biztosítani féláron. Ez kicsit humoros volt egy 4*-os szállodában. Igen csak elszomorító volt az igazi retró fürdőszoba. A wc csak úgy megy le ha erősen ráütsz vagy a fix zuhanyrózsa ami annyira vízköves, hogy minden 5-ik lyukból folyik a víz. Illetve a szobánk eléggé kicsi volt. Sajnos ez nem egy 4*-os szint.
2015. május 1.a párjával járt itt 35 Nagyon finomat ettünk a feleségemmel és nagyon bőséges is volt. Csak a parkolási lehetőség nincs rendesen megoldva, valamint kimondottan rossz helyen sikerült leülnünk pont a konyha kijárata mellé. Sajnos pont akkor volt egy kis átalakítás ezért eléggé szűk volt a hely. Az étel minőségével nem volt probléma sőt azt mondom, hogy kiváló volt.
Aki jót akar enni annak ajánlom az éttermet, csak foglaljon helyet, mert sokan vannak.
2015. április 26.a párjával járt itt 55Szombat este 10 órakkor beugrottunk vacsizni. Nagyon gyors volt a kiszolgálás és nagyon kedves volt a felszolgáló is. Kicsit drága hely, de ilyen finom steket még csak egyszer ettem. Nagyon kellemesek volta az adagok.