2019. június 21.gyerekekkel járt itt 55Nagyon szép környezetben egy stílusos, modern, tágas hotel, tágas szobákkal, modern berendezéssel. A személyzet kedves, segítőkész és nagyon udvarias. Az étkezéseknél a pincérek gyorsak és nagyon figyelmesek. Az ételek kínálata és ízei kielégítőek voltak számunkra. A szoba nagyon szép volt és kényelmes.
2017. január 2.gyerekekkel járt itt 45 Kicsit messze van a lakóhelyünktől (Nyíregyháza), és mivel elég csendes helyen van, ezért az a pár nap pont eseménydúsan telt, amelyen ott laktunk, mivel Szilveszterkor voltunk. Hamar megnéztük a hely nevezetességeit, ami nagyon szép! A hotel igazán figyel arra, hogy senki se unatkozzon, aki oda látogat, mivel számtalan sportolási, illetve programlehetőséget kínál.
Nagyon tetszett nekünk, hogy csendes, jól tudtunk pihenni, és akkor játszottunk (bowling), amikor kedvünk tartotta. A személyzet igazán kedves és segítőkész volt, szuperül meg lett szervezve a Szilveszteri program is, amin igazán jól éreztük magunkat. Az asztaltársaság is jól lett összeválogatva, és a fellépők is nagyon jók voltak. Egyszóval nagyon jól éreztük magunkat, mindenki nagyon kedves volt és segítőkész. Látszik, hogy hozzáértő, igényes vezetés van a szállodában!