2016. május 15. járt itt 45 A következőkben Club Dobogómajor, Cseszegtomajt mutatom be gyerek, illetve felnőtt fejjel. Hiszen 2015 decemberétől már 14 éve járok oda minden évben az üdülési jogunkat kihasználva. A szálloda könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, mert Hévíz belvárosától és a termálfürdőtől 5 percnyire esik.
Gyerekként és felnőttként is egyaránt élvezhető, mert számos lehetőséget rejt magában a terület. Két belső wellness részleg van, amelyek aránylag kicsik és zsúfoltak, szóval a jazuzziban a helyet csak örökölni lehet. Azt hozzá kell tenni, hogy a családommal mindig téli időszakban voltunk, így a kinti részleget még nem vettük igénybe. Az egyik részlegben csak egy jazuzzi és néhány szauna található, míg a másikban csak egy medencével több van. Az idén sajnos előfordult, hogy a szaunához igényelhető fürdőlepedők elfogytak, így azt külön kellett kérni. Így egyetemista korbán már nem volt annyira élvezetes a wellness részleg. Azonban, az apartmanok csodálatos zöldterülettel vannak körülvéve, amely egy frissítő kikapcsolódó sétát tesz lehetővé két szaunázás között. A környék számos programot nyújthat Önnek és családjának, mivel van egy hatalmas lovarda és teniszpálya helyezkedik el az apartmanok mellett, vagy akár az udvaron a hatalmas sakkpálya nyújthat kihívást a gondolkodó egyéneknek számára. A kisgyermekek számára számos kreatív és szórakoztató program vár, amely nemcsak fejlődést biztosít számukra, hanem kortársaikkal is találkozhatnak és barátságot is kialakíthatnak. A felnőttek számára van egy kis hangulatos bár, ahol egy-két koktél kíséretével a teke-pályát is próbára tehetjük. Továbbá, mint már említettem Hévíz 5 percre esik az apartmanoktól, ami vonzó lehet a termálfürdő miatt mind az idősebbek, mind a fiatalabbak számára a rekreáció szempontjából. Összességében kisgyermekeseknek és idősebbeknek ajánlom ezt a helyet, ami változatos lehetőséget kínál számukra. Előnyök: Csendes kikapcsolódási lehetőség, viszonylag olcsóbb áron a természet lágy ölén. Kitűnő személyzeti szolgáltatás, igényes, tiszta apartmanokkal. Hátrányok: Kicsi, zsúfolt wellness. A szolgáltatások választéka szűk.