2013. november 20.gyerekekkel járt itt 55 November elején Hallowen-kor jártunk a lányommal a szállodában. Egy nagyon szuper hétvégét töltöttünk el. Kiváló volt a kiszolgálás, finom ételekkel és meglepetésekkel halmoztak el bennünket. A wellness részleg nagyon jó volt, felemelő és szuper volt a szaunaszeánsz. A töklámpással történő megvilágítás igazi kikapcsolódásra adott lehetőséget.
A szobák tiszták és rendezettek voltak. A személyzet minden szinten nagyon készséges és udvarias volt. Az üdvözlő ital és falatkák nagyon kreatívak és finomak voltak. Egyszóval ez egy igazi örömteljes kikapcsolódás volt.
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55 2012. márciusában párommal, augusztusban pedig lányommal töltöttem pár napot a Hotel kapitányban. A hotel nagyon igényesen van kialakítva a sümegi vár arculatához igazodóan. A várra néző szobákból esténként gyönyörű látványt nyújt a kivilágított vár. A szobák tiszták, a felszolgálás kitűnő és nyáron külön élmény a medencénél történő udvarias vendéglátás.
Az ételek változatosak nagyon ízletesek. Wellness szolgáltatásuk magas színvonalú. A szálloda külön programjai nemcsak a gyermekes családoknak, hanem a felnőtteknek is elfelejthetetlen élményt nyújtanak. Mindenkinek szívből tudom ajánlani és remélem, hogy lesz alkalmunk még nekünk is itt pár napot eltölteni. Üdvözlettel: Ildikó