Treiber Anikó

Treiber Anikó adatlapja

3Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2014.06.17
Utoljára itt2014.06.17

Néhány kiemelt értékelés

2014. február 10.a párjával járt itt
Nagyon tetszett a hotel, nagyon meglepődtem,mikor a panzió helyett a Hotelben szállásoltak el minket, (egyéb rendezvény miatt), pozitív meglepetés volt számunkra,kellemes környezet,optimális elhelyezkedés, közel minden látnivalóhoz és a fürdőhöz. Egyetlen dolog,ami lehetett volna jobb is, a fűtés a szobában,amit miután jeleztük,kicsit tudtak javítani.
Kiváló 2014. június 17.a párjával járt itt
A személyzet nagyon kedves, segítőkész, a szállás szép, hangulatos,tiszta, korszerű, könnyen megközelíthető, ár-érték arány teljesen jó. Nagyon hangulatos, fiatalos, mindenki megtalálja benne a számára kedveset. Az ételek finomak, desszertet is kaptunk,egyedül a fűtés nem volt tökéletes, amit 2. napon kissé orvosolni tudott a szerelő.
Kiváló 2015. július 9.a párjával járt itt
A személyzet kedves,segítőkész volt,a tetőtériszoba hamar lecsapott teteje nem épp jó ötlet,másképp rendeztem volna be azt a felét,hogy ne legyen veszélyes a plafon széle. A környezet kellemes,jól érztük magunkat, az ételek finomak voltak. Összességében feltöltődtünk,kicsit pihentünk is,jóléreztük magunkat,alig várjuk a következő ilyen pihenést:)