2020. augusztus 4.a párjával járt itt 55 Abádszalók nagyon hangulatos alföldi település, a béke és nyugalom "szigete", de ha valaki aktív pihenésre vágyik, azt is megtalálja itt. A számos vízi játék közül a vízibanánozást próbáltuk ki, semmihez sem hasonlítható élmény, imádtuk. A Tisza-tó körbebiciklizése sem maradhatott el, csak ajánlani tudom.
Egy esős napot fogtunk ki, ekkor a közelben lévő berekfürdői strandot választottuk, itt van fedett medencés részleg, majd amikor már kisütött a nap, a külső medencéket vettük birtokba. Szépen felújított, tiszta, igényes strand.
2019. június 4.a párjával járt itt 55Már a szálláshely netes oldalán látott képek is ámulatba ejtettek, de élőben látni a szobánk erkélyéről a környező tájat, lenyűgöző volt. Csendes kis falucska Tapolcától pár km-re, a pihenésre vágyók számára tökéletes választás. Az aktív kikapcsolódásra is számos lehetőséget lehet találni a közelben: Csobánc-hegy megmászása, tapolcai tavasbarlang, sümegi vár. Maradt még hegy, amit legközelebb biztos megmászunk.
2018. június 4.a párjával járt itt 55 Nászutunkat töltöttük a világ zajától távol ezen a helyen. Már az érkezésünk napján kértünk egy éjhosszabbítást, ami nagyon jó döntés volt. A hotel hangulata és a környező természet teljesen magával ragadott.
Aki a hotel wellness szolgáltatásain túl további kikapcsolódásra vágyik, az számos lehetőség közül választhat: cseppkő barlang Abaligeten, túra a Mecsekben, Pécs - Tettye mésztufa barlang, TV-torony kilátó, Orfű és még sorolni lehetne. A Mecsek kanyargós autóútjai is lenyűgözőek, már az egy élmény volt számunkra, amilyen erdőkkel, hegyoldallal övezett úton eljutottunk 1-1 helyre.
2016. január 3.a párjával járt itt 55Négy napot töltöttünk itt szilveszterkor. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, a reggeli bőséges volt, a szoba szép és tiszta volt, a hotel elhelyezkedése kiváló (bár mi nem autóval érkeztünk), gyalog könnyen megközelíthetőek a belváros nevezetességei. A legnagyobb baj az volt, hogy véget ért a pihenés és el kellett hagyni a szállást. :) Legközelebb is szívesen választanánk ezt a hotelt.