2019. október 15.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ahhoz képest, hogy büfé, egész jó minőségű ételek vannak, az elkészítésük egy fokkal közelebb áll az igszi kínai ételekéhez. Nem tocsognak a keményítős szószban.
Ezen kívük frissen készül ételek is vannak, pl. töltött húsos batyu (jiaozi).
A kiszolgálás teljesen jó, a tisztaságon kicsit még dolgozhatnának a mosdóban.
2019. október 15.egyedül járt itt 25 Mivel a közelben lakom, gondoltam, ez is egy jó lehetőség arra, hogy néha itt ebédeljek. 4-ből 3-szor kritikán aluli volt a személyzet viselkedése, a teljesség igénye nélkül pl. kérdezem, kártyával fizethetek? Válasz: ha ott van a terminál, biztosan! Máskor csak simán kinevetett a másik hölgy.
Az étel nem annyira jó, hogy megérje ezzel együtt ide jönni. Szerencsére van még a közelben más lehetőség, ahol kifejezetten kedvesek.
2019. július 19., kollégákkal járt itt 15 A pincér, akinél külön-külön bemondtuk a fogyasztásunkat, az előttem fizető asztaltársam limonádéját nekem blokkolta. A blokkot összegyűrte, külön kérésre mutatta csak meg, mert sokalltam az összeget. Ekkor derült ki, hogy "nekem lett felütve" a limonádé, szó szerint így. Mintha nem ő csinálta volna.
Teljesen biztosan tudta, hogy mi történt, hiszen mindketten bemondtuk a fogyasztásunkat, és gondolom, nem véletlenül adta csak a kártyás fizetésről szóló bizonylatot, a blokkot pedig megtartotta. Az asztaltársaimmal utólag egyeztettük a fogyasztásunkat. Egyikük a krumpli-coleslaw kombóért plusz az ásványvízért 1300 ft-ot fizetett. Én és az előzőekben említett kollegám több mint 1600 ft-ot, erre jött rá a saláta ára, ami még ha jól emlékszem, olyan 700 forint körül volt. Akkor, mivel nem szerepelt az étlapon, nem szóltam, bár drágállottam. Most megírtam ezt a helynek üzenetben. A válaszuk az volt, hogy nézzem el a kolleganő "figyelmetlenségét".
2017. december 8.barátokkal járt itt 55 A legjobb italok, jó hangulat, kedves kiszolgálás. :)
A hely desing-ja tökéletesen el lett találva, a színek, a formák, mondanám, hogy trendi, de mégsem az unalmas, mindenhol jelenlévő minimal, hanem egyedi. Az ételválaszték nem túl nagy, de minőségi, még gluténmentes kenyeret is tudtak hozni, ami igazán pozitív meglepetés volt.
A pincérek olyan kedvesek és közvetlenek, ami Budapesten ritkán tapasztalható.
2015. december 19.a párjával járt itt 55Az átlagos külső átlagon felüli belsőt takar. Meglepően ízletes és esztétikus étkekkel építhettük testünket és lelkünket. A felszolgálàs sem hagyott semmi kívánnivalót maga után. Szívből ajánlom mindenkinek!
2015. július 27.barátokkal járt itt 25 Még a felújítás előtt jártam itt, a kiszolgálás és az ételek is szuperek voltak. Ezért tértünk be megint egy barátnőmmel a hétvégén. Tapasztalatok: a fröccsbe már nem jutott friss szóda, szénsav elvétve akadt benne. Barátnőm pármai sonkás pizzáján nem volt pármai sonka.
Mikor ezt szóvá tettük, a válasz az volt, hogy azt találták ki, hogy majd külön kihozzák a pármai sonkát egy tányéron, mert amúgy is a végén teszik rá a pizzára, miután megsült (az 'elnézés' varásszó vagy bármelyik szinonimája nem hangzott el). A burgonyapürém hideg volt a tányéron. A csoki mousse minden volt, csak nem mousse, inkább hasonlított egy muffinra. Mindezek végén felszámolták az árban a pármai sonkás pizzát. . . úgy, hogy a sonkát külön tányéron hozták ki. . . se egy bocsánatkérés, se kompenzáció. Senkinek nem ajánlom a helyet, óriási csalódás volt.
2015. május 5.a párjával járt itt 35Párommal jártunk itt, már készültem rá jó ideje, úgy tudtam, hogy kiváló étterem, ennek megfeleltek az elvárások is. A tapasztalatok viszont ellentmondtak.
Mivel nem eszem fehérlisztet, megkérdeztem a pénztáros hölgyet, hogy van-e gluténmentes rántott bármi. A válasza egy nézés volt, amitől kb. ufónak éreztem magam.
Az ár-érték arányt nem mondanám túl jónak.
2014. október 14.barátokkal járt itt 35 Az ételekkel semmi gond, sőt, ízletes, laktató mind. A kiszolgálással viszont annál több. A dekoratív hölgy elfelejtette a rendelésünk, az én levesem az asztalnál ülő másik vendégnek adta, és erre csak később jött rá, ezért már ette a levesem az illető, mire felfedezte a tévedést. Nem hozott másik levest, hanem azt adta ide.
. . (a barátnőm volt, úgyhogy ez véletlenül ebben az esetben nem okozott gondot). Kétszer is rájuk kellett szólni, hol az étel, ketten már megettük a levesünket, a barátnőmnek még az előételt sem szolgálták fel. Ahelyett, hogy maguktól szóltak volna, a leányka a kérdésere hebegett valamit, hogy technikai probléma van a konyhán. Egy másik asztaltársunk levese is igen sokat késett, azt is külön kérésre hozták. Kompenzációt nem ajánlottak fel, a hölgyike elnézést se nagyon kért, szóval ultragáz volt az egész.
2014. augusztus 26.a párjával járt itt 15 Borzadály. A Szilveszteri menekülés c. értékeléshez hasonló élmények, ezért kétlem, hogy a 2014-es hozzászólások valódiak lennének. A lábunk lelógott az ágyról, nem piszkos, hanem mocskos volt minden, beleértve az éttermet is. Az árban foglalt reggelit csak egyszer fogyasztottuk el, mert mind a bögre, amiben a 'tejeskávét' kaptuk, mind a kancsó, amiben a forróvizet hozták, ragadt a kosztól.
Szó szerint. Utólagos reklamációnkra az Igazgató Úr válasza az előzetes mézesmázos stílus totális ellentéte volt, röviden összefoglalva a lényeget: mit várok ennyi pénzért? Kipróbálásra sem ajánlom. Alapos körültekintéssel _ennyi pénzért_ nagyságrendekkel jobb szállásokat lehet találni.
2014. augusztus 15.a párjával járt itt 25 Régòta ki akartam már próbálni ezt a helyet, most sikerult, igy ketszer jartam ott eletemben,eloszor es utoljara. Parom levest rendelt en pedig foetelt. Sokat kellett varni mar magara a levesre is,de tovabb kopogott a szemem az ehsegtol,mert kerdezes nelkul a leves utan hoztak ki a foetelt. Jovan utana. A hus,jercemell, mocsingos volt.
A leveshez nem kaptunk plusz szalvetat,ami a tanyeron volt,az elazott a levestol. A turogomboc mutatoban latott mar turot,az eperszosz ehetetlenul edes volt. A sotartot kulon kellett kerni hogy kihozzak. Egy olcso etteremben is kifogasoltam volna ezeket, de az araik atlagon feluliek, igy mev zavarobb volt a szinvonaltalan kiszolgalas es a gyenge etelek. Borzaszto elmeny volt osszessegeben, nem ajanlom senkinek.