2014. szeptember 5.családjával járt itt 55Imádjuk a spanyol konyhájukat, a szakács minden alkalommal lenyűgöz. A tejszínes spenótot és a kacsamájat sosem hagyjuk ki. Többször jártunk már itt, mindig kiváló volt az ételek minősége, a felszolgálók gyorsak, pontosak, kedvesek. A spanyol hangulat a berendezésben és a zenében is megjelenik. Az árak is elfogadhatóak. Egyszerűen 10-es!
2014. június 6.a párjával járt itt 55 Ha röviden szeretném jellemezni, számomra ez volt a gasztronómia csúcsa ezidáig. A felszolgálók udvariasak, egyik-másik profi borszakértő. Rengeteg hazai boruk van, jobbnál-jobb minőségűek, párat meg is kóstoltunk belőlük. Az étlap nem túl hosszú, viszont az ételek annál kifinomultabbak.
A marinált hallal és a házi pisztáciás kenyérrel kezdtük az étkezést, követte a konfitált ökörpofa. Pont annyi egy adag, hogy nem laksz túlságosan jól tőle, a véres hurka is új értelmet nyert a szótáramban. A kedvesemtől kaptam ezt a gyönyörű estét, örök emlék marad. :)
2014. június 6.a párjával járt itt 45 Finom, ízletes, magyaros ételek. Nagy borválasztékkal rendelkeznek, főként hazai borok, a felszolgáló hölgy, mint egy hobby "sommelier " segített a borválasztásban is. Türelmesek, többször is megkérdezték, hogy kérünk-e még esetleg valamit. A kucsmagomba-krémleves egyszerűen lenyűgöző volt!
Az idény ételeik különlegesek, a vadrózsa-szörp mintha tényleg nagymamám készítette volna a nyárikonyhában. :)Az étkezés lázárása pedig a kávé, szintén nagyon jó volt, jó minőségű arabica kávé Brazíliából.