2013. július 24.családjával járt itt 55 Több,mint két éve vagyok én és a családom törzsvendége az Araz étteremnek. Hetente többször fogyasztunk az ebédmenüből,ami Budapesten szerintem a legeslejgjobb ár/érték arányú kínálat, egy gyorséttermi menü áráért kíváló minőségű háromfogásos ebéd itallal. Rendszeresen résztveszünk az étterem rendezvényein borvacsorák,bbq stb.
és ezeket is csak ajánlani tudom,azoknak,akik szeretnének egy kellemes, jó hangulatú és persze remek fogásokkal fűszerezett estét eltölteni,akár egyedül,akár társasággal. Az a'la carte kínálat nagyon igényes,harmónikus, látszik a letisztult,kiforrott chefi tudás. A tálalás mindig kitűnő, az ételek ízletesek és kíváló minőségű alapanyagokból készülnek,amióta járunk panaszunk még nem volt rá. A felszolgálók figyelmesek,precízek és gyorsak. Az étterem berendezése elegáns és kényelmes, a terasz,főleg nyáron, nagyon hangulatos. Az étterem mindig újít valamit,fejlődik, ezt jól mutatja,hogy idén már különböző fagyikat is készítenek. Mindenképpen érdemes kipróbálni!