2024. augusztus 28.barátokkal járt itt 25 Hétvégén ismerősömmel betértünk a Nagyvillám étterembe ebédelni, bár ne tettük volna. Voltak előjelek piszkos terítő, mozgós karfás szék, penészes mosdótál a WC-ben. Az étel borzasztó volt, üvegből kiöntött erdei gombapaprikás és petrezselymes burgonya, állott lazac.
Az ételek élvezhetetlenek voltak, semmit nem a konyhán készíthettek, üvegből, zacskóból kitálalt ételek voltak. Az árak pedig nagyon magasak voltak, ha negyedéért árulták volna, akkor is kritikán alulinak minősíteném a felszolgált ételeket. (minőségük miatt) Egyedüli pozitívum, hogy szép kilátás volt a visegrádi Fellegvárra. Senkinek nem ajánlom étkezés céljára.
2023. február 4.a párjával járt itt 45 Az étterem tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A kiszolgálás nagyon profi. Az ételük nagyon ízletes, jól fűszerezett, jó minőségű alapanyagból. (grillezett bárányborda, steak burgonya). A pincér nagyon segítőkész, látszik, hogy a vendégért van. A borválasztásban is segítségünkre volt, kiválóak a grúz borok, jól felszolgálva.
Csendes, nyugodt hely. Az illemhely, hagy maga után kívánni valót. Összességben nagyon jól éreztük magunkat.