2016. május 5.barátokkal járt itt 35 Egy kis baráti ünneplés alkalmából választottuk ezt a helyet. Több ismerősöm is említette, hogy kedvencei közé tartozik, így lehet a kelleténél több elvárás volt bennem, mint kellett volna. A bár ottlétünk alatt végig tele volt. Az emberek tolongtak a bárpultnál a nem túl gyors kiszolgálás miatt.
A sorban állás szinte egy órát is felölelt, ami kissé rontotta a hangulatot. A zene számomra túl hangos volt, de ez különösebben nem zavart. A szenvedős sorban állás után a koktélokat jóízűen fogyasztottuk. Leginkább mégis a szivárvány színekben pompázó papagáj shot-ot tudom ajánlani. Ha még egyszer arra tévedek én biztosan azt választom.
2016. május 5.családjával járt itt 55 Minden végzős számára az év egyik legfontosabb eseménye a ballagás. A családom egy fantasztikus vacsora keretében ünnepelte meg ezt a jeles napot. A helyszínválasztás és a szervezés nagy része édesapámra hárult, aki a Trófea mellett döntött. Remek választás volt, hiszen mindenki olyan ételt fogyaszthatott amilyet csak kívánt.
A társaság felnőtt tagjai előszeretettel választották a számomra ínyencebb ételeket, mint például a sushi-t. Még kisöcsém végtelen gyomrát is sikerült megtölteni finomságokkal, melynek nagy részét az édességek tették ki. A koktélok ízletesek voltak, még nagymamám is bátorkodott megkóstolni egyet. A pincér külön neki szépen fel is díszítette a koktélos poharat. Kapott egy rózsaszín szívószálat és egy narancskarikát a pohár szélére. Az egész család jót mosolygott ezen a kedves gesztuson. A pozitív élmények túlsúlya mellett meg kell említeni azt is, hogy a hely kicsit szűkös volt a teltház miatt. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy bármely éhes család jól jár, ha egyszer ellátogat ide.