2017. április 3.gyerekekkel járt itt 45Ebédelni voltuk a családdal. Az ételek isteni finomak voltak. Ami kissé visszataszító, hogy az ital árak és desszert árakat aranyárban mérik. Hangsúlyozom, minden finom, de azért nem ár érték arányos hely! A tisztaság kifogástalan. A kinézete az étteremnek nagyon hangulatos. A felszolgálók segítőkészek, sőt talán már "kicsit sok" is a segítőkészségük.
2017. április 3.gyerekekkel járt itt 35Négy napot voltunk a hotelben. A személyzet kedves segítőkész. Tiszta és kényelmes szobát kaptunk. Az ételek finomak és választékosak. Ami sajnos nem tetszett, hogy az élménymedencében "jeges" a víz. Úszásra tökéletes, wellnessre hideg. Gyermekeknek viszont csak a hideg vizű medence áll rendelkezésükre.
2016. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A kiszolgálás kifogásolhatatlan. Ebben az étteremben első a vendég. Szinte be sem ér az ember már üdvözlik és a segítségére sietnek a pincérek a vendégeknek. Az ételek ízletesek és bőséges a választék. Hatalmas adagok vannak és gyors a kiszolgálás is. Gyönyörű a környezet. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2016. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 45 A szálloda tisztasága és a személyzet is kifogásolhatatlan. Az úszó medence szuper igaz úszósapka használata kötelező amin sokan háborognak. A wellness részleg jól felszerelt, szép,modern és tiszta,kivéve a jakusit abban cserélhetnének gyakrabban vizet. . Ami kicsit furcsa,hogy a szauna lepedőt térítés ellenében lehet megkapni.
Az ételek bőségesek és ízletesek. Összességében a kisebb hibákat leszámítva csak ajánlani tudom mindenkinek.
2016. március 16.családjával járt itt 35 Sajnos a kedves és szép fogadtatás után egy szörnyű szoba fogadott minket. A falak összekenve mindennel az ajtófélfa és a padló ragadt a hányás kinézetű valamitől. A fürdőszobában iszonyat vizelet szag és összekent wc fogadott. Magyarán az ágy áthúzásán kívül semmi nem lett megcsinálva.
Természetesen nem hagytam szó nélkül amit később ki is takarítottak már amennyire lehetett. A recepción kedvesek voltak és elnézést kértek, de az első benyomáson az már nem segített, ennek ellenére ajánlanám mert a wellness részlege az jó csak hiányoltam egy családi medencét. Az étterem személyzetével tisztaságával és az ételekkel maximálisan elégedettek voltunk az csillagos ötös!
2016. március 16.családjával járt itt 55A Kincsem Hotelben töltöttünk egy rövidke hetet, de minden nap ide jártunk ebédelni. Tisztaság van ez egész étteremben még a mosdókban is. Isteni finomak az ételek házias ízvilág mellet különlegességek is találhatók az étlapon. Nagyon kedves és figyelmes a személyzet. Életem első békuciját itt fogyasztottam el. Az àrak is kedvezőek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2016. március 16.családjával járt itt 352015. 11 hóban ünnepeltük a lányom születésnapját így gondoltuk elmegyünk wellneselni. Lefoglaltuk a szállást majd kb két nappal indulás előtt kaptunk egy e-mailt, hogy egészen egy napig tudjuk is használni az élmény medencét/négy napból/ mert karbantartás lesz. Természetesen ugyan azt az árat kifizettették a kevesebb szolgáltatásért is.
2014. december 2.gyerekekkel járt itt 55A szálloda a wellnessrész tisztasága kifogásolhatatlan. Nyugdot környezetben pihenhet úgy bárki,hogy a wellness részlegen sem kell heringként összenyomódva ülni a medencékben. A szakácsoknak főztek a legfinomabb ételeket. Bőséges ízletes és nagy választék van reggelinél és vacsoránál is. A személyzet kedves és segítőkész!
2014. október 3.gyerekekkel járt itt 55 Az ételek nagyon finomak . Az adagok igen csak emberesek. Mi tanyatálat kértünk. Mondván nem vagyunk kis étkű emberek,de még másnapra is elegendő volt amit elcsomagoltattunk. A kétszemélyes tál 4 fő részére is elegendő. Nem fukarkodnak a mennyiséggel és a minőséggel sem. A személyzet figyelmes barátságos.
Ajánlani tudom mindenkinek akár családi ünnepségek alkalmára is és nem kell egész nap a tűzhely mellett állni valakinek.
2014. október 3.családjával járt itt 55 Nagyon szeretünk oda járni családdal és barátokkal egyaránt. Bőséges adag mellett, ízletes ételeket készítenek. A hagyma krém leves cipóban az országban egyedül álló ízzel bír. Még sehol nem ettünk ilyen finom levest. Nagyon kedves, barátságos személyzet szolgálja ki az idelátogató vendégeket.
A tisztaság kifogásolhatatlan,a környezet és maga az egész étterem gyönyörű szép! Csak ajánlani tudom mindenkinek!