2014. szeptember 3.gyerekekkel járt itt 35 Öt napot töltöttünk el ezen a nyugodt csendes helyen. A szálloda és az udvara gyönyörű szép. A személyzet és a tisztaság kifogásolhatatlan. Az ételekről ez már sajnos nem mondható el. Az öt napban minden reggel ugyan az volt a reggeli(virsli,bundáskenyér tojásrántotta+ felvágottak),ami még ráadásul miden nap hideg volt.
A vacsoránál az ételek nem voltak rosszak,csak úgyszintén hidegek,de egy 4 csillagos szállodától nagyobb kínálatot és különlegesebb ételeket vártunk el mint pörkölt ,rántotthús és csontleves. Mi hiányoltuk a hal és vad ételt. Természetesen nem minden napra,de azért szerintem egy nap belefért volna ,hogy nem csak csirke és sertés legyen. A személyzet segítőkész és udvarias. A takarító személyzet munkája is kifogásolhatatlan. Összességében jól éreztük magunkat,mert kárpótolt a wellness részleg és a csodállatos környezet.
2014. július 17.gyerekekkel járt itt 55 Családommal töltöttem el 3 felejthetetlen napot ezen a gyönyörű helyen. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Gyönyörű a környezet isteni finom kemencésben készült ételek vártak ránk már korán reggel. A tisztaság kifogástalan a személyzet figyelmes kedves segítőkész.
Nekünk már nincsen kicsi gyermekünk,de ajánlani tudom kisgyermekeseknek is mert teljes konfort várja az idelátogató "törpöket " is az udvaron a wellnes részlegen és az étteremben is. Aki tud az ne ilyen rövid időre menjen,mert nagyon sok szép látnivaló van a környéken is. Egyszóval jellemezve KIVÁLÓ! :-)
2013. július 22.gyerekekkel járt itt 55 A szállodával és a személyzettel nagyon meg voltunk elégedve,de sajnos az időjárás jól elbánt velünk így a Balatonban sajnos nem tudtunk fürödni,de kárpótolta a szuper wellness részleg és a Húsvéti bál. Nagyon ízletes és sok féle étel volt minden nap terítéken.
Fogyókúrázóknak nem ajánlom :-)Kislányomnak nagyon tetszettek a kiállított hüllők amiket előszeretettel ölelgetett. Ezen kívül 4 db húsvéti nyuszival tértünk haza.
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55 Mi 2012 őszén jártunk itt. Nagyon kedves és segítőkész személyzet fogadott minket. Amikor beléptünk a lakosztályba az meg maga volt a csoda. Gyönyörű igényesen kialakított szoba,fürdőszoba és amit nagyon praktikusnak tartottam az a kis teakonyha volt. Egyszóval szuper az egész ház. Isteni reggelivel fogadtak minden nap.
A szálló jóvoltából a közelben lévő éttermekben nagyon kedvező áron tudtunk ebédelni és vacsssorázni. Nagyon kis barátságosan kialakított a wellnes részlege is. Nagyon jól éreztük magukat,remélem még visszatérünk!
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 45 Mi téli időben voltunk így sajnos a külső medencét nem igazán tudtuk igénybe venni,viszont a belső medence és wellnwss részleg teljesen jól felszerelt. Amivel viszont nem voltam megelégedve az az volt,hogy egy főétkezéshez elfogyasztott pohár ital(sör,bor üdítő esetleg kávé) majdnem annyiba került mint a 3 napi szállás félpanzióval.
Ezt kissé "nesze semmi fogd meg jól"nak éreztük. Kedvezményes a wellnes hétvége,de ha iszunk egy pohár italt azon majd behozzák az árat úgy hogy máshol kedvezmény nélkül lenne ennyi egy hétvége. A személyzettel a környezettel az ételek minőségével viszont elégedettek voltunk. Annak ellenére,hogy a környéken nem sok minden van mi jól éreztük magunkat. Főleg a kislányom mert imádta a kis parasztudvaron futkosó állatokat és imád lovagolni. Szívesen ajánlom azért kisgyermekes családoknak akik igazán kirándulni,sétálni és pihenni vágynak
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 45Mi 2011-ben voltunk a családommal és a szüleimmel az Art hotelbe. Édesanyám a mai napig emlegeti hogy mennyire jó lenne visszamenni legalább egy hosszú hétvégére. Meg voltunk elégedve az ételek minőségével és választékával is. Nagyon kedves volt a személyzet. A tisztaság minta értékű. Kislányomnak nagyon tetszett a családi "kerékpározás"a bringó hintóval.
2013. április 23. járt itt 45 Mi egy hetet töltöttünk itt el. Ami nagyon tetszett,hogy az italok árával sem húzzák le anyagilag a vendégeket. Nagyon szép és tiszta apartman lakásaik van. szuper kinti úszó medencével és belső élmény medencével. Finom házias ízekűek az ételek. Választásos menü volt vacsorára,de mindig finomabbnál finomabb ételek közül lehetett választani.
Nem kell félteni a gyerkőcöt mert zárt udvar van és akár a szoba ablakból is figyelni lehet minden léptüket. Igényesen kialakított parkosított a kert rész.
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55 Ezt a szállodát mindenkinek csak ajánlani tudom. Én már megfordultam jó néhány szállodában,de eddigi életem során ez volt a leg szuperebb hely. Barátságos segítőkész személyzet,finomabbnál finomabb ételek,gyönyörű tisztaság mindenhol,fakultatív programok kicsiknek és nagyoknak,gyönyörű és igen nagy kínálattal rendelkező wellnesrészleg.
. . . . . . egy szóval maga a csoda volt az a nyaralás. Ja és ha gyerkőc nélkül szerettünk volna lenni akkor szakképzett gyermekbarát mosolygós "nénik" vigyáztak a kislányunkra. Imádott velük lenni. Egy hétig voltunk,de lehet hogy még egy hónap is kevés lenne itt!
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55Már többször is jártun ebben a hotelben,ami elárulja azt,hogy meg vagyunk vele elégedve. Akiknek eddig ajánlottam mindig csak jó véleménnyel tértek haza. Nagyon praktikus,hogy nem kell az utcán keresztül átmenni a fürdőbe. Sajnos amióta felújították még nem voltunk,de az idei tervben már benne van.